4. října 2012 • 14:38

Matušovič je zase v Havířově. Poprvé skóroval

Autor: riš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svůj první gól v této sezoně vstřelil v utkání 9. kola divize E bývalý baníkovec a sparťan Miroslav Matušovič. V dresu Havířova otevřel skóre duelu se Slavičínem, který nakonec skončil 2:2. Slezané věří, že se na služby svého odchovance budou moci spoléhat nejméně do konce podzimu.



Dvaatřicetiletý hráč, jenž v roce 2004 oslavil zisk mistrovského titulu v Baníku Ostrava a v letech 2005 a 2007 dosáhl stejného úspěchu v dresu Sparty, se letos v létě znovu vrátil do Havířova, kde kdysi s fotbalem začínal. Učinil tak už v roce 2010 po angažmá v Apollonu Limassol.

Minulou sezonu strávil opět na Kypru, nyní je zase zpět v havířovském MFK. Jeho nedělní trefa z penalty, díky níž šli havířovští Indiáni v utkání se Slavičínem do vedení, byla první Matušovičovou brankou v této sezoně.

„Moc bychom si přáli, aby přidal další, jsme hrozně rádi za to, že ho tady máme,“ pravil Libor Pristaš, předseda MFK Havířov.

„Jeho služeb si moc ceníme. Jasně že má výkonnost na to, aby hrál podstatně vyšší soutěž než jen divizi. Ale on má k našemu klubu vztah, protože tady vyrostl. Toho si člověk prostě musí vážit,“ řekl Pristaš.

Matušovič s médii příliš nekomunikuje, Pristaš ale připustil, že se trojnásobný mistr české ligy dost možná ještě za nějakým zajímavějším angažmá vydá. „Jeho plány úplně neznáme, ale do konce podzimu by snad měl zůstat u nás. Co bude potom, se uvidí,“ řekl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud