18. prosince 2012 • 20:58

Gólman Bohemians 1905 Sňozík: Omlouvat se Baníku? Nemám za co!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový gólman Bohemians 1905 Radek Sňozík své názory nemění. I půl roku po pádu vršovických „klokanů“ do druhé ligy si stojí za kritikou koncovky minulého ročníku nejvyšší soutěže, kdy naznačoval, že vše nebylo fér. „Stojím si za vším, co jsem kdy řekl,“ prohlásil rezolutně Sňozík, který byl hostem online rozhovoru na isport.cz.



Tehdy se Sňozík po domácí remíze s Teplicemi, před posledním kolem soutěže, ostře pustil do konkurenčního Baníku Ostrava.

„Zkusíme to jako Ostrava. Odvezeme auta do AAA, prodáme je a půjdeme štěstí naproti a porazíme Slavii 13:0, nebo kolik potřebujeme. Ale my máme auta levná, takže je to o ničem. Vymalováno,“ smiřoval se těžce s blížícím se pádem do druhé ligy.

V online rozhovoru pro isport.cz pak v úterý řekl, že se rozhodně nehodlá Baníku nějak ospravedlňovat. „Nemám se za co omlouvat. I když je pravda, že za sestup si z větší části můžeme sami,“ připustil Sňozík, který se nevyjádřil k současné korupční kauze v českém fotbale kvůli nedostatku informací.

Na dotaz, zda se osobně setkal s korupcí ve fotbale, už Sňozík odpověděl. „Já ne, za mnou nikdo nepřišel,“ prohlásil zkušený gólman. „Nikdy jsem žádný zápas soupeři nepustil.“

Zklamaný gólman Bohemians 1905 Radek Sňozík, jeho tým sestoupil do druhé ligy
Zklamaný gólman Bohemians 1905 Radek Sňozík, jeho tým sestoupil do druhé ligy

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud