26. prosince 2011 • 07:00

Podívaná šampionů: Ty nejlepší góly podzimu v Lize mistrů

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO – Nejslavnější kluby, nejlepší hráči, nejparádnější góly. Základní část Ligy mistrů je za námi a vyřazovací boje milionářské soutěže se nezadržitelně blíží. Podívejte se na ty nejkrásnější trefy, které pro fotbalové fanoušky z podzimního výběru Ligy mistrů vybrali tvůrci britského fotbalového pořadu Soccer AM.



Boje ve skupinách Ligy mistrů byly letos na podzim ještě napínavější než obvykle. Vždyť o postup se strachoval nejeden velkoklub – ba co víc, giganti z Manchesteru United i městského rivala City do vyřazovacích bojů nejprestižnější soutěže nepostoupili vůbec!

Není proto divu, že uplynulé měsíce v Lize mistrů byly doslova nabité jednou skvělou trefou vedle druhé. Na výběr těch nejlepších se můžete podívat, nechybí úžasné týmové akce, parádní loby ani klasické nechytatelné pumelice z dálky.

V záběrech se mihne i Viktoria Plzeň, bohužel pro českého fandu však pouze v roli inkasujícího týmu. Ale dostat gól z takové parády, jakou proti Plzni předvedl Iniesta a jeho spoluhráči z Barcelony, není žádnou ostudou. Ostatně posuďte sami.

Nejlepší góly podzimní části Ligy mistrů 2011/12
Video se připravuje ...

Právě přítomnost plzeňských fotbalistů ještě více okořenila slavnou soutěž pro domácí fanoušky.

Viktoria proměnila již tak v Česku divácky atraktivní přenosy v nejsledovanější sportovní záležitost posledních měsíců.

Navíc přidala vystoupení, za které se vůbec nemusela stydět. Plzeňskou hru i na nejvyšší úrovni zdobily všechny pohledné prvky, kterými se prezentuje v lize.

Není tedy náhodou, že i ve skupině s neuvěřitelnou dvojicí Barcelona a AC Milán doplněnou o nebezpečný BATE Borisov dokázali plzeňští urvat vytoužené třetí místo.

To pro úřadujícího českého mistra znamenalo i pokračování v jarní pohárové jízdě. V Evropské lize se na svěřence trenéra Vrby už chystá Schalke 04.

Kdo ví, třeba se za pár měsíců v sestřihu nejlepších gólů vyřazovací části Evropské ligy objeví plzeňští ve střelecké roli!

Plzeňští fotbalisté v Lize mistrů
Plzeňští fotbalisté v Lize mistrů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud