16. září 2015 • 15:34

Divný rozhovor s Mourinhem: Hloupá otázka! Najděte si to na Googlu

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Hodně se vztekal. Josého Mourinha vytočily otázky britského novináře z BBC. Na tiskové konferenci před utkáním Ligy mistrů s Maccabi Tel Aviv byl trenér Chelsea dotázán, zda je schopný v klubu vybudovat dynastii. Mourinho odkázal žurnalistu na Google a označil jeho otázky za hloupé.



José, když jste přišel poprvé do Anglie, říkal jste o sobě, že jste "Special One". Když jste se vrátil, označil jste se za "Happy One". Jak to máte dnes?
"Jsem Special i Happy."

Věříte, že máte stále všechny přednosti, které z vás udělaly tak skvělého trenéra? Ve třetích sezonách se toho vždycky stalo hodně. Co na to řeknete?
"Podívejte... (přemýšlí) V Portu jsem nebyl tři sezony, v Interu jsem nebyl tři sezony. V Chelsea jsem při prvním angažmá vyhrál ve třetí sezoně FA Cup, Carling Cup a hrál semifinále Ligy mistrů. V Realu Madrid jsem ve třetí sezoně vyhrál Superpohár. Prohrál jsem sice finále Španělského poháru, ale dostal jsem se do semifinále Ligy mistrů. To jsou moje třetí sezony..."

VIDEO: Tisková konference s Mourinhem

Jistě, ale víte, co jsem tím myslel...
"Místo hloupých otázek klikněte na Google a zkuste si to najít." 

José, víte, jak jsem to myslel? Jak důležité je pro vás vybudovat...
(skáče do řeči) "Ne, mluvil jste o třetích sezonách. A já vám říkám, že ta otázka je hloupá, protože třetí sezony dopadly tak, jak jsem vám řekl." 

Víte, co je pointou této otázky?
"Vím, co je pointou. Pointou je, že ta otázka je hloupá. Je mi líto." 

Ptám se, jak důležité je vybudovat dynastii ve fotbalovém klubu, která bude delší než tři nebo čtyři sezony? To se vám ještě nepovedlo.
"Ahááá, to je další otázka, O.K., to je další otázka... Tohle je poprvé, co se o to pokouším. Nemám s tím zkušenosti. Nemám ani špatné, ani dobré zkušenosti. Je to poprvé."

Jak je pro vás důležité ukázat lidem, že dokážete vytvořit dynastii ve fotbalovém klubu?
"Nemusím nikomu nic ukazovat. Nic."

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud