3. listopadu 2015 • 15:53

Kouč City podpořil fanoušky: Máte právo bučet při hymně LM

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Protesty proti UEFA? Nepřípustné. I tak by mohlo znít jedno z pravidel až úzkostlivě dodržovaných při zápasech Ligy mistrů. Trenérovi Manchesteru City Manuelu Pellegrinimu se však nezamlouvá, že jeho klubu hrozí trest za to, když fanoušci před začátkem domácího utkání se Sevillou (2:1) bučeli během známé hymny Champions League.



Ve vztazích fanoušků anglického velkoklubu k UEFA je cítit napětí už delší dobu. Loni se jim nelíbilo, že se při utkání na stadionu CSKA Moskva dostalo na stadion 650 příznivců jejich soupeře. Hlediště přitom mělo zůstat kvůli disciplinárnímu trestu prázdné a oni sami v předstihu utratili peníze za cestu zbytečně. Proto ten odpor.

Při známé melodii dali najevo příznivci vedoucího týmu Premier League nesouhlas bučením už několikrát. Ve svém boji se mohou spolehnout na podporu z vlastního klubu. „Myslím, že má každý právo bučet, nebo protestovat proti různým věcem,“ řekl Pellegrini na tiskové konferenci před dnešním utkáním v Seville. Ještě přímější byl kapitán Vincent Kompany, který disciplinární řízení považuje za „vtip.“ „Není nic svatého na hymně Ligy mistrů,“ sdělil novinářům.

Jasno o tom, zda čeká Manchester City nějaký postih, bude 19. listopadu po zasedání disciplinární komise UEFA.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud