11. května 2017 • 10:54

Klaune, idiote, zku***syne! Torres zuřil na Ronalda, ten se mu vysmál

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný Real dlouho nehrál úplně v pohodě. "Bílému baletu" se v odvetě semifinále Ligy mistrů s Atlétikem ulevilo až ve chvíli, kdy vstřelil Isco po krásné akci Benzemy gól na 1:2. Cristiano Ronaldo při oslavách vyprovokoval domácí fanoušky, což se nelíbilo Fernandu Torresovi. Útočník Atlétika se na konci prvního poločasu dostal s portugalským střelcem do menší strkanice i slovní potyčky, po které se mu CR7 vysmál.



Atlétiko spustilo v úvodu středečního duelu uragán. V 16. minutě vedlo v derby nad Realem už 2:0 a domácím borcům chyběl jediný gól, aby dorovnali výsledek 0:3 z prvního semifinále na Realu.

Hostující favorit v prvním poločase znejistěl, asi nikdo nepočítal s tím, že může luxusní náskok promrhat. Trn z paty Zidanově partě vytrhl až Karem Benzema . Krásnou akcí si povodil tři hráče Atlétika, předložil balon Kroosovi a Isco z následné dorážky snížil na 1:2.

SESTŘIH LM: Atlético - Real 2:1. Zázrak se nekonal, ve finále je Ronaldo a spol.
Video se připravuje ...

V tu chvíli nervozita z hráčů Realu úplně spadla - věděli, že domácí by museli dát ještě další tři branky, aby slavili postup. Radost po Iscově trefě dával najevo Ronaldo , když gesty provokoval domácí fanoušky, mimo jiné jim naznačoval prstem u pusy, aby zmlkli.

To se ale nelíbilo hvězdám Atlétika. V závěru prvního poločasu si na Ronalda počkal Fernando Torres a hlasitě mu vysvětlil, že se mu Portugalcovo chování vůbec nelíbí.

"Jsi klaun," vpálil mu do obličeje během vzájemné strkanice. "Běž domů, idiote," odpověděl s ironickým úsměvem na tváři Ronaldo. "Zku*vysyne," reagoval podle španělských médií vytočený Torres.

Po Twitteru ještě koluje hláška, že Ronaldo měl svému soupeři říct, že Real bude vždycky větší klub než Atlético, stejně jako v Anglii Manchester United zůstane před Liverpoolem. Jde o připomínku bývalých působišť obou hvězdných útočníků.

Real nakonec městskému rivalovi podlehl 1:2, Ronalda a spol. však výsledek mrzet nemusí. Zajistil si postup do finále Ligy mistrů a 3. června v Cardiffu se proti Juventusu pokusí o obhajobu ušatého poháru.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud