19. prosince 2013 • 14:47

Slavia hledá útočníka. Chtěla Rabušice a přemýšlí o Necidovi

Autor: pj, sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude se po Karlu Pitákovi konat ve Slavii další velký návrat? Útočník Tomáš Necid ukončil hostování v PAOK Soluň a teď hledá nové. I z toho důvodu, že si na podzim příliš nezahrál, nasbíral pouhých 199 minut. Jeho comeback se ovšem zatím jeví jako nepravděpodobný, Slavii nevyšly ani námluvy s Libercem ohledně Michaela Rabušice.



"Měl jsem ve středu v Londýně jednání se sportovním ředitelem CSKA Moskva a došli jsme k závěru, že v PAOK Tomáš skončí a půjde na hostování někam jinam. Potřebuje víc herních minut, aby se zase dostal do pohody a v létě se opět mohl zařadit do kádru CSKA Moskva," řekl hráčův agent Jiří Müller pro aktuálně.cz.

Slavia by měla o Necida zájem. Podle informací iSport.cz o tom vedení klubu skutečně uvažuje. "Variant je spousta," odpovídá neurčitě Müller.

Michael RabušicFoto Michal Beránek (Sport)
Mohlo by jednat o půlroční hostování, jenže to má háček. CSKA Moskva zapůjčí Necida jen tomu, kdo "zacvaká" celý jeho plat. Což si Slavia nemůže dovolit. Pokud se tedy nedohodne s CSKA na nějakém kompromisu, díky kterému by ruský klub alespoň z části vzal Necidovu mzdu na sebe, dohoda se neuskuteční.

Přitom Slavia potřebuje útočníka jako sůl. A usilovně ho hledá. Už se dokonce pokusila zlanařit libereckého forvarda Michaela Rabušice, za kterého prý nabízela 16 milionů korun. Ale zatím bez pozitivního konce pro "sešívané".

"Není těžké v naší lize najít nejlepší útočníky, ale je těžké je získat v rámci České republiky. Michael Rabušic k těmto hráčům určitě patří," řekl generální ředitel Slavie Jaromír Šetrle na klubovém webu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud