Pavel Kalouš
19. června 2014 • 11:52

Latka se sešel s majitelem Slavie Řebíčkem. Jeho nabídku ale odmítl

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyrazili na soustředění do Nového Města na Moravě, ale vytoužená posila s nimi v autobuse neseděla. A dost možná ani sedět nebude. Obránce Martin Latka se totiž podle informací iSport.cz do Slavie vůbec nehrne a podle všeho je připravený čekat na lepší nabídku i několik měsíců.



V úterý se sešel s majitelem Slavie Alešem Řebíčkem, jenže k dohodě, na kterou čekají všichni fanoušci „sešívaných“, nedošlo. Obránce Martin Latka do Edenu nemíří. Alespoň teď. „Zatím se nepřipojím k žádnému týmu,“ potvrzuje sám Latka.

Nic víc devětadvacetiletý obránce říct nechce. Od začátku června, kdy s ním druholigový německý Düsseldorf neprodloužil smlouvu, totiž zatím ani on sám netuší, co s ním bude. Podle informací iSport.cz je však pravděpodobnost, že znovu obleče dres Slavie, malá.

„Je volným hráčem, takže není limitovaný koncem letního přestupního období. Může si v klidu počkat, jestli se někde v Evropě někomu nezraní obránce, a pak může odejít třeba za dva tři měsíce,“ říká zdroj Sportu, který má blízko k dění ve Slavii.

Pro „sešívané“ by takový scénář byl nepříjemnou ránou. Právě od Latky si totiž slibují, že se stane novým lídrem týmu. „To je pro nás jednoznačně hráč číslo jedna. Soupeříme s jednou nabídkou z Německa, ale uděláme všechno pro to, abychom ho přivedli,“ říkal sportovní ředitel Karol Kisel.

Martin LatkaFoto Michal Beránek (Sport)

Ten se sice dnes dopoledne s Latkou shodou okolností osobně potká, půjde však jen o dobročinnou akci související s 25. výročím první dětské transplantace v Česku. Kdy – a jestli vůbec někdy – bude „transplantován“ Latka do Slavie, je ve hvězdách.

Čekání Slavie na první posilu tak pokračuje. Na cestě žádná není i proto, že nový kouč Miroslav Beránek chce na soustředění nejdřív tým poznat, a teprve pak pošle Řebíčkovi seznam svých požadavků. Otázkou je, jak dlouho se mu bude chtít čekat na Latku.

Urostlý stoper sice údajně není i kvůli špatné finanční situaci Slavie z její nabídky příliš nadšený, pokud by mu ale hrozilo, že bude bez práce dlouho, není vyloučeno, že si se Slavií plácne klidně den před prvním zápasem. Na takový scénář se však podle zákulisních zdrojů spoléhat vůbec nedá.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud