21. července 2014 • 18:43

Návrat na hřiště? Jarolím se dohodl s Boleslaví, začne i s tréninkem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdravotní problémy zřejmě ustoupily a velkého bojovníka to znovu táhne na hřiště. Fotbalista David Jarolím, který na začátku července ukončil profesionální kariéru, se vrací do Mladé Boleslavi. Dohodl se s vedením středočeského klubu na tom, že bude působit v managementu. Nevyloučil ani možný návrat na trávník, dokonce začne trénovat s mužstvem. Informaci přinesl server tn.cz.



"Měl bych být takový koordinátor mezi A-týmem a managementem Boleslavi," citoval server Jarolíma. Pětatřicetiletý bývalý reprezentant měl po sezoně problémy s kolenem a rozhodl se neprodloužit smlouvu.

Teď prý ale není úplně vyloučen jeho návrat na hřiště. "Momentálně se nedá vyloučit nic ve fotbale. Zítra asi začnu s tréninkem a odletím s mužstvem na odvetné utkání do Bosny," dodal Jarolím. Boleslav na Balkáně čeká ve čtvrtek odveta 2. předkola Evropské ligy proti Širokému Brijegu.

Mladou Boleslav trénuje jeho otec Karel, sám hráč byl ještě v minulé sezoně kapitán a klíčová postava týmu. Pal se ale kvůli zdravotním problémům rozhodl ukončit kariéru.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud