2. července 2015 • 10:30

Sparta má nového sponzora, na jejich dresech bude SYNOT TIP

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta vstoupí do nadcházející sezony s novým sponzorem na dresu. Exkluzivní místo si vyhradila společnost Synot Tip. Obě strany, reprezentované majitelem klubu Danielem Křetínským a Ivo Valentou, to dnes oznámily na mimořádné tiskové konferenci s tím, že spolupráce potrvá minimálně do roku 2017. Finanční podmínky kontraktu mezi klubem a přední loterijní společnosti se obě strany rozhodly nezveřejňovat.



Logo společnosti SYNOT TIP bude vyobrazeno na domácích i venkovních sadách dresů.

„V minulosti jsme prokázali, že jsme připraveni generálního partnera klubu nemít, pokud by jím neměla být společnost, které si vážíme a se kterou chceme a můžeme jméno Sparty spojit. Jsme velmi rádi a hrdí na to, že právě dnes oznamuje vznik generálního partnerství se skupinou SYNOT, která tato kritéria jednoznačně splňuje,“ prohlásil šéf Sparty Daniel Křetínský.

„Je to jedna z nejsilnějších českých skupin a značek, která spojuje atributy síly, ambicí, domácího i mezinárodního úspěchu a dnešním krokem se ve spojení s partnerstvím ligy stává i největším spojencem a podporovatelem českého fotbalu. Věříme, že naše partnerství bude prospěšné nejen pro SYNOT a Spartu, ale i celý český fotbal,“ doplnil majitel letenského klubu.

Sparta obsazuje pozici generálního partnera po dvou letech. Domácí dres pro sezonu 2015/2016 představí na konci července před prvními zápasy Synot ligy a kvalifikací Ligy mistrů.

SYNOT TIP je novým generálním partnerem Sparty
Video se připravuje ...

„Skupina SYNOT tímto krokem pokračuje ve své strategii a upevňuje své postavení coby nejvýznamnějšího sponzora českého profesionálního fotbalu. Po ročním působení v roli titulárního partnera SYNOT ligy jsme si vyhodnotili za efektivní významněji podpořit také vybrané ligové kluby. Kromě prohloubení podpory 1. FC Slovácko a pokračování ve spolupráci s FK Jablonec dnes doplňujeme symbolický triangl o pozici generálního partnera AC Sparta Praha jako jednoho z nejvíce tradičních a zároveň nejvíce progresivních klubů v SYNOT lize. Věříme, že tímto krokem po roce přineseme českému fotbalu nový impuls, který se projeví pak především ve spokojenosti fotbalových fanoušků,“ uvedl podnikatel a senátor Ivo Valenta.

Křetínský chce do Sparty Rosického a Kadlece
Video se připravuje ...

Nové dresy Sparty představili vlastník Synot Tipu Ivo Valenta, kapitán David Lafata a majitel klubu Daniel Křetínský
Nové dresy Sparty představili vlastník Synot Tipu Ivo Valenta, kapitán David Lafata a majitel klubu Daniel Křetínský

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud