20. ledna 2016 • 17:19

Spartu zajímá mladý Slovák Bero. Hráč budoucnosti, říká Ščasný

Autor: pod, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve středu nastoupil za Trenčín proti Spartě a mohl slavit výhru 4:3, brzy by mohl ovšem záložník Matúš Bero obléknout právě rudý dres. Pražský klub má totiž o dvacetiletého slovenského fotbalistu zájem a ten by určitě nebyl proti. „Je to hodně zajímavý hráč,“ říká o Berovi trenér Sparty Zdeněk Ščasný.



Bero nebyl proti Spartě na hřišti tolik výrazný, přesto je o jeho kvalitách trenér Letenských Zdeněk Ščasný přesvědčený. „Mně se na něm líbí, že je gólový, je strašně silný, nebojí se jít ve sprintu do vápna a tam se dokáže prosadit. Výborně se nabízí, okamžitě se vrací zpátky a je hodně pracovitý,“ chválí slovenskou hvězdičku.

„Samozřejmě víme i o jeho nedostatcích, pod tlakem občas ztrácí míče, ale je to určitě hráč budoucnosti,“ dodává sparťanský kouč na Berovu adresu. Proto by Sparta mladého záložníka ze Slovenska ráda přivedla. „Sledujeme ho dlouhodobě, ale není jediný,“ nechce být Ščasný konkrétní.

Slovenský talent Matúš Bero: Sparta by byla velká výzva
Video se připravuje ...

Bero, o kterém se před časem mluvilo i v souvislosti s pražskou Slavií, každopádně naznačil, že by přesun na Letnou klapnout mohl. „Vím, že tu něco je, můj agent mě o tom informoval,“ přiznává.

„Kdyby mi přišla nabídka od klubu, jako je Sparta, byla by to pro mě velká výzva – dostat se sem, bojovat o svůj flek a ukázat v české lize, kdo jsem,“ tvrdí Bero odhodlaně. „Sparta je obrovský klub s obrovským zázemím, oproti slovenským klubům je na mnohem vyšší úrovni,“ dodává.

Fotbalové přestupy ONLINE: Sledujte, které hvězdy změní dres >>

Matúš Bero z Trenčína v souboji s obráncem Sparty Costou
Matúš Bero z Trenčína v souboji s obráncem Sparty Costou

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud