6. února 2016 • 22:14

Naštvaný Krejčí: Zápas mi zamotal hlavu, musíme si to vyříkat

Autor: jon, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři prohry, jedna remíza, jediná výhra. V Plzni s bilancí ze přípravných zápasů na dvou zimních soustředěních nejsou spokojení. Po tvrdé lekci od Tereku Groznyj (0:3) v kabině padala ostrá slova. "Je potřeba si některé věci tvrdě vyříkat," nešetřil kritickými slovy po závěrečném utkání na Maltě trenér Karel Krejčí.



Plzeň jako jediný český tým zvolil přípravu formou dvou zahraničních soustředěních,. Zejména kvůli tomu, aby se vyhnul trénování na umělých trávnících. Tenhle plán sice vyšle, nicméně výsledkovvě si asi všichni v klubu představovali úplně jiné cifry.

"Nebylo to příjemné pokoukání," připustil trenér Krejčí po prohře 0:3 v ligové generálce proti Tereku Groznyj. "Bohužel jsme zápas nezvládli. Je potřeba si asi určité věci tvrdě vyříkat, dostali jsme facku v pravou chvíli. Věřím ale, že se do začátku ligy dokážeme správně nastartovat," hodnotil pro klubové internetové stránky.

Krejčího zklamaly i individuální výkony jednotlivých hráčů. "Ze zápasu rozhodně nejsem nadšený a v negativním slova smyslu mi zamotal hlavu. Máme ještě osm dní do ligy a musíme se dle mého zlepšit ve všech aspektech," neskrýval trenér.

Plzni se v utkání vůbec nedařilo. Nedostávala se do koncovky, hráči se neprosazovali jeden na jednoho, kombinace vázla. Ruský soupeř naopak trpělivě vyčkával a nakonec dokázal třikrát skórovat.

"Výsledkově sice zápas vypadá jednoznačně, ale v prvním poločase jsme za stavu 0:0 měli dobré příležitosti k tomu, abychom šli do vedení. Soupeř nás potrestal poměrně lacinou brankou ze standardky. Ve druhé půli jsme inkasovali opět ze standardky a pak přišla pasáž, kdy byl soupeř zkrátka lepší a v utkání dominoval," připustil Krejčí.

Některé členy kádru podle slov trenéra brzdily zdravotní problémy. "Pohybově jsme na hřišti nevypadali dobře. Někteří za mnou přišli s tím, že mají žaludeční potíže, pravděpodobně z jídla. Zítra se vrátíme domů a uvidíme, jak se dají kluci dohromady," uvedl Krejčí.

Plzeň z pěti přípravných zápasů na dvou soustředěních v Turecku a na Maltě třikrát prohrála, jednou remizovala a jen jednou zvítězila. Do ligy vstoupí Viktoria jako lídr tabulky příští neděli duelem na Slovácku.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud