30. prosince 2013 • 12:30

Showman Mourinho: Burcoval fanoušky, před kamerou objímal Luize

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tohle umí jen málo trenérů. José Mourinho vás umí rozesmát, ale také pořádně naštvat. Během  utkání s Liverpoolem (2:1), a hlavně po něm, na sebe upozornil hned několikrát. Tak třeba v přímém přenosu objímal Davida Luize, zkritizoval Luise Suáreze za simulování i výběr fotbalových expertů v televizi…



Fanoušci, fanděte!
Běžely poslední sekundy zápasu. José Mourinho se otočil na fanoušky a začal máchat rukama. „No táák!“ křičel na diváky. Žádal větší podporu, chtěl povzbudit hráče, aby udrželi vítězný výsledek. Fanoušci se probudili, hráči to zvládli. Chelsea porazila Liverpool 2:1.

Suárez? To je simulant
Šlo o nejkontroverznější situaci v zápase. Samuel Eto'o zajel do Luise Suáreze, který skončil na zemi. Liverpool chtěl penaltu. Fanoušci se bouřili. Ale Mourinho zůstal klidný. „Plácl sebou o zem, jako by ho někdo střelil do zad. Předvedl jeden ze svých akrobatických plaveckých skoků,“ kritizoval Mourinho Suáreze. „Měl dostat žlutou kartu za simulování,“ dodal. Vzbudilo to velký ohlas. VÍCE ZDE »

Poškodili Liverpool? Mourinho to odmítá: Suárez je simulant

Objal Davida Luize v přímém přenosu
Během televizního rozhovoru přistoupil José Mourinho k Davidu Luizovi a obvinil ho, že si úmyslně nechal dát žlutou kartu a vyfasoval automatickou stopku v příští zápasem se Southamptonem. „To aby teď mohl odjet do Portugalska na Nový rok na dovolenou,“ smál se Mourinho a záhy Davida Luize objal. „Dělám si srandu, ale teď můžeš jet do Portugalska.“

Hodně expertů, ale nikdo z Chelsea
Mourinho na tiskovce zkritizoval také výběr televizních expertů, kteří v Anglii komentují fotbal. Není mezi nimi ani jeden bývalý hráč Chelsea, který by se modrého klubu v kontroverzním momentě aspoň trochu zastal. „Do televize chodí hodně expertů, ale žádný není 'mužem Chelsea'. Carragher? Liverpool. Thompson? Liverpool. Hansen? Liverpool. Redknapp? Liverpool. Neville? Manchester United. Nemáme nikoho. Proto až skončím, až mi bude 75 let, stane se ze mě taky expert a budu v televizi bránit Chelsea,“ rozesmál přítomné novináře Mourinho.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud