15. září 2014 • 04:30

SESTŘIH: Di María zářil. Vstřelil nádherný gól, další dva připravil

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle šlapou noví United! Trenér Luis Van Gaal měl v zápase s QPR (4:0) konečně k dispozici všechny posily včetně Roja, Blinda či Falcaa, který začal jen na lavičce. Nejvíc na sebe upozornily posily do zálohy Di María a Herrera. Oba dva se zapsali mezi střelce, Di María navíc pomohl rozjet další dvě branky.



Ve 24. minutě zahrál Di María přímý kop zhruba ze 40 metrů a míč zakroutil tak dobře, že i když ho v chumlu hráčů ve vápně nikdo nezasáhl, zapadl přesně k tyči. "Hodně jsme tuto rozehrávku přímých kopů trénovali, takže to nebyla náhoda," řekl po utkání Di María.

O navýšení skóre se postaral Herrera, kterému po rychlé akci po levém křídle připravil šanci Rooney a španělský záložník se z vápna trefil přesně. Ještě do přestávky si oba role vyměnili a tentokrát zvýšil Rooney.

SESTŘIH Premier League: Manchester United - Queens Park Rangers 4:0
Video se připravuje ...


Po změně stran několikrát zazlobil i útok QPR, ale brankář De Gea svůj tým podržel. Místo toho v 58. minutě našel Di María krásnou přihrávkou Matu, který dal výsledku definitivní podobu střelou pod břevno.

"Výsledek je fantastický, ale můžeme hrát ještě mnohem lépe. Přece jen jsme kvůli reprezentační přestávce nestihli moc společných tréninků, hráči se vrátili unavení kvůli časovému posunu, ale přesto za sebou máme velmi dobrý nový start do sezony," naznačil Van Gaal, že na první tři zápasy v oslabené sestavě chce zapomenout.

Trenér Manchesteru ocenil zejména Di Maríův výkon. "Jestli hrál dobře? No když pomůžete vytvořit tři góly a vstřelíte první branku zápasu, tak nemůžete hrát špatně," dodal Van Gaal.

Anglická fotbalová liga - 4. kolo:

Manchester United - QPR 4:0
(24. Di María, 36. Herrera, 44. Rooney, 58. Mata).

Tyler Blackett gratuluje Di Maríovi ke vstřelení gólu
Tyler Blackett gratuluje Di Maríovi ke vstřelení gólu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud