24. prosince 2014 • 14:30

MEGApřestupy: United chtějí Balea! A Messi? Chelsea si ho nemůže dovolit

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Garetha Balea, superstar z Realu Madrid, plánuje přetáhnout Manchester United. Vedení klubu je ochotné utratit za velšského reprezentanta až 120 milionů liber. V přepočtu se jedná o neuvěřitelných 4,2 miliardy korun!



Nejde o ledajakou spekulaci, nad kterou byste měli mávnout rukou. Zprávu přinesl ve španělském deníku AS uznávaný novinář Guillem Balagué, jehož informace jsou vždy podložené důvěryhodnými zdroji.

Manchester UnitedFoto spo
Podle toho, co zjistil, požádal trenér Louis van Gaal své nadřízené, aby přivedli Garetha Balea za každou cenu. A vedení klubu mu dalo najevo, že je připraveno rozbít zlaté prasátko a pokořit přestupový rekord ve fotbalové historii.

Těžko zatím říct, zda by si Real Madrid dovolil odmítnout astronomickou nabídku ve výši 4,2 miliardy korun, ale zbavovat se nejlepších hráčů určitě není jeho prioritou. Vyplatit Balea ze smlouvy a obejít španělský klub by se United nevyplatilo, výstupní klauzule totiž činí jednu miliardu euro, tedy asi 27,7 miliard korun…

Když se na případný přestup podíváte z pohledu hráče, jeví se jako nelogický. Protože proč by měl Bale usilovat o odchod z momentálně nejlepšího klubu na světě do trápícího se Manchesteru?

Chelsea: Na Messiho nemáme peníze

Ačkoliv se zdá, že ruský oligarcha Roman Abramovič disponuje neomezenými prostředky, útočníka Barcelony Lionela Messiho si dovolit nemůže. Tudíž zvěsti z posledních týdnů, že by mohl posílit Chelsea, jsou naprosto liché.

„V jeho případě jsem absolutně bez šance,“ přiznal trenér José Mourinho. „Kvůli finančnímu pravidlu fair play se musíme držet v určitých číslech. Většinou nejsme v takové kondici, abychom zkupovali velké hráče za velké peníze.“

Lionel MessiFoto EPA

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud