25. ledna 2015 • 14:01

Trenér Bradfordu odmítl Mourinha. Pak řekl: Je to TŘÍDA!

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér José Mourinho  je svými předčasnými odchody z lavičky do kabin známý. Zvlášť když jeho tým je v utkání poražen. Jeho zvykem je podat trenérovi soupeře ruku a zmizet v útrobách stadionu. V sobotním utkání 4. kola FA Cupu (porážka 2:4), jej však trenér třetiligového Bradfordu odmítl. Podle kouče Phila Parkinsona neměli domácí překvapivé vítězství nad Chelsea jisté, dokud se neozval hvizd sudího.



Mourinho ke mně přišel a chtěl mi podat ruku, ale do konce utkání stále zbývaly ještě tři a půl minuty. Jestliže by Chelsea vstřelila v nastaveném čase branku, její hráči světové třídy by byli lehce schopni přidat i druhou. Proto jsme se plně koncentrovali jen na hru," vysvětlil trenér Bradfordu, proč odmítl podat předčasně ruku Mourinhovi.

Trenéra Chelsea ale toto odmítnutí ani trochu neurazilo. Po prohraném zápase zašel do šatny Bradfordu a hráčům včetně realizačního týmu i s trenérem Parkinsonem, pogratuloval k vítězství.

VIDEO: Trenér Bradfordu odmítl podat Mourinhovi ruku

 

Ten si jeho chování velice pochvaloval. Podle něj se zachoval jako opravdová extratřída a potvrdil, že přezdívka The Special One, není náhodná. „Všechny nás v kabině obešel a potřásl nám rukou. Cítil jsem, že je to opravdu třída.“

Pro Mourinhovu Chelsea to ale už tak radostný den nebyl. Doma prohrála se sedmým týmem třetí ligy, když  neudržela vedení 2:0. Bradford neskutečným obratem dovedl utkání s lídrem Premier League k vítězství 4:2.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud