24. ledna 2015 • 20:13

Nechutné, láteřil Mourinho. Po ostudě gratuloval soupeři v šatně

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Pokud prohrajeme s Bradfordem, bude to nechutné,“ řekl doslova před zápasem Chelsea s třetiligovým soupeřem kouč José Mourinho. A stalo se. Domácí favorit dokonce vedl 2:0, přesto naprosto nečekaně prohrál 2:4. Portugalský trenér svá slova dodržel. Zároveň ale chválil soupeře, kterému byl pogratulovat v šatně.



Mourinho se po ostudné prohře za nic neschovával. „Je to neakceptovatelné. Skutečně nechutné,“ zopakoval svá předzápasová slova. „Stydím se. A hráči by měli také,“ pokračoval upřímně.

Zároveň ale nezapomněl pochválit svého soupeře. „Vím, že se bude psát negativně o Chelsea a zaslouženě. Nezapomeňte ale vyzdvihnout Bradford,“ zaúkoloval novináře.

VIDEO | Sestřih zápasu Chelsea - Bradford 2:4

Mourinho navíc dokázal, že nešlo o pouhá slova. Po prohře se nešel schovat, ale naopak přímo do šatny šťastného soupeře. S každým hráčem i členem realizačního týmu si podal ruku a pogratuloval mu. „Je skutečně třída,“ poznamenali zástupci klubu na svém Twitteru.

Chelsea na oplátku svému soupeři popřála hodně štěstí do dalšího kola. V tom už kromě londýnského klubu nebudou ani další favorité. Manchester City vypadl s Middlesbrough (0:1), Tottenham s Leicesterem (1:2) a Southampton s Crystal Palace (2:3).

Zklamaný brankář Chelsea Petr Čech v zápase s Bradfordem
Zklamaný brankář Chelsea Petr Čech v zápase s Bradfordem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud