13. ledna 2016 • 04:58

Rozhodnou šlágr brankáři? Čech Arsenal drží, Klopp řeší průšvih

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naprosto odlišnou situaci v brance mají před vzájemným duelem dva rivalové v anglické Premier League. Zatímco domácí Liverpool musel kvůli zranění i špatným výkonům narychlo stahovat gólmana ze skotské ligy, hostující Arsenal se může jednoznačně spolehnout na rekordmana Petra Čecha. Půjde o rozhodující faktor prestižního souboje? Ten začíná dnes ve 21:00 a na iSport.cz ho můžete sledovat v ONLINE přenosu.



Každý trenér na světě chce na tom postu mít jistotu. Bez kvalitního brankáře, který vás dokáže v klíčové chvíli podržet, dnes již nikdo ve fotbale úspěchu nedosáhne. Právě proto Arsenal před sezonou přivedl Petra Čecha z Chelsea. A může si gratulovat.

Český gólman se totiž stal okamžitě oporou londýnského celku. Tedy pokud nepočítáme úvodní zápas Premier League proti West Hamu, kde udělal dvě velké chyby. Svému týmu pak ovšem vše vynahradil.

Čech se navíc stal v dresu Arsenalu rekordmanem Premier League v počtu čistých kont. Momentálně už jich má na svém kontě 171. Shrnuto, zkušeného brankáře si v Arsenalu nemohou vynachválit.

2547174:gallery:true:true

Střih. Jsme v Liverpoolu. Trenér Jürgen Klopp má plnou hlavu zraněných hráčů a to se týká i brankářů. Belgická jednička Simon Mignolet je mimo hru a náhradník Adam Bogdan zrovna dvakrát nepřesvědčil. Naposledy dostal v FA Cupu gól trapně přímo z rohového kopu.

Proto se v Liverpoolu rozhodli jednat a narychlo si stáhli mladého Dannyho Warda, který zářil na hostování ve skotském Aberdeenu.

To ovšem skutečně není jméno, které by fanoušky uklidnilo. Vždyť Arsenal je v tuto chvíli lídrem Premier League a jeho ofenziva funguje. Oslabený Liverpool to tak bude mít hodně těžké. Zvlášť bez jistoty v brance.

2547180:gallery:true:true

2548938:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud