19. ledna 2016 • 22:55

Famózní Vydra! Čistým hattrickem vystřílel postup v FA Cupu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglický Reading oslavuje Matěje Vydru! Český útočník výrazně pomohl druholigovému týmu k postupu do 4. kola prestižního FA Cupu. Reading přitom na domácí půdě prohrával s Huddersfieldem už 0:2, ale dokázal zápas otočit. Za stavu 1:2 zazářil Vydra, když zaznamenal čistý hattrick! Reading nakonec vyhrál 5:2.



Matěj Vydra pomohl Readingu i jinak než góly. Za stavu 2:0 pro Huddersfield byl na něj spáchán faul za červenou kartu. Hostující obránce totiž musel českého útočníka zastavit, jinak by šel sám na bránu.

VIDEO | Červená karta na Matěje Vydru

Všechny góly si Vydra nechal na druhý poločas. První jeho velký moment přišel v 57. minutě, když dokázal vyrovnat na 2:2. Ještě před ním totiž snížil z pohledu Readingu na 1:2 Lucas Piazon.

Tím Vydrovo představení ovšem pouze začalo. Hned o čtyři minuty později se prosadil podruhé, když dotlačil do branky výbornou nabídku svého spoluhráče. V tu chvíli stadion doslova vybouchl a českého útočníka dlouho oslavoval.

VIDEO | Vydrův gól na 3:2 do sítě Huddersfieldu

V 90. minutě pak Vydra završil čistý hattrick. A stálo to za to! Útočník Readingu si chytře zasekl dotírajícího obránce a uklidil míč do branky nebohého brankáře Huddersfieldu.

VIDEO | Vydrův gól na 4:2 po pěkném úniku a kličce

Vydra se stal v tu chvíli králem. Králem, který svými góly dovedl Reading do 4. kola prestižního FA Cupu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud