3. února 2016 • 20:40

Kloppa rozzuřili hráči. Musím vychladnout, zlobil se po prohře

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další nepříjemné zaváhání. Fotbalisté Liverpoolu nestačili ve 24. kole anglické Premier League na překvapivého lídra z Leicesteru a pohárová Evropa se jim vzdaluje. Zklamaný trenér „Reds“ Jürgen Klopp po zápase těžko hledal slova. „Po takovém zápase potřebuji vychladnout,“ omlouval se na tiskové konferenci německý kouč, který zároveň vyzdvihl hvězdu domácích Jamieho Vardyho.



Výkony Liverpoolu pod německým trenérem jsou jako na houpačce. Jednou si jasně poradí s aspirantem na titul a ze hřiště ostudně vyprovodí Manchester City 4:1 na jeho stadionu. Nebo v krásném zápase vyrovná v 90. minutě a s Arsenalem remizuje 3:3. Podruhé však výkonu Kloppova svěřenců chybí potřebná kvalita a fotbalisté slavného klubu v úterý prohrají zcela zaslouženě na hřišti Leicesteru 0:2.

Velkou zásluhu na vítězství „Lišek“ měl domácí kanonýr a nejlepší střelec anglické ligy Jamie Vardy. „Vardy byl rozdílovým hráčem,“ uznal Klopp. „Dělali jsme špatná rozhodnutí. Máme míč ve vápně soupeře a nevystřelíme, o chvíli později nám dá Vardy gól z 35 metrů,“ zlobil se německý kouč.

2581572:gallery:true:true

Úspěšný trenér si štaci v Liverpoolu určitě představoval jinak, jeho tým po další prohře ztrácí na pohárovou Evropu nepříjemných 6 bodů. „Necítím se dobře, protože jsme prohráli, což akceptuju. Ale myslím si, že kdybychom dnes udělali jen pár věcí jinak, mohli jsme vyhrát,“ mrzelo Němce.

Liverpool čeká boj ještě na čtyřech frontách, kromě domácí soutěže se představí v FA Cupu, Evropské lize a zahraje si i finále domácího Capital One Cupu.

Osmačtyřicetiletý kouč věří, že se jeho hráči z výkonu na hřišti překvapivého lídra Premier League poučí. „Jestliže můžeme vyhrát utkání, musíme to udělat, proto jsem potřeboval nutně vychladnout,“ uzavřel.

2558743:gallery:true:true

2562968:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud