10. března 2017 • 15:00

Po stopách Beckhama? Terryho z Chelsea láká LA Galaxy, chtějí i Zlatana

Autor: md
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chelsea se řítí za titulem, jenže její kapitán a lídr John Terry sleduje skvělou jízdu jen zpovzdálí. A tak se opět mluví o jeho odchodu do zámořské MLS. Podle zahraničního tisku je stále blíž a blíž k odchodu do LA Galaxy, klubu, v jehož barvách působila už jiná anglická legenda a Terryho bývalý kolega z reprezentace David Beckham.



Nejedná se o první spekulaci, která odchod dlouholeté ikony „blues“ naznačuje. V průběhu lednového přestupového období si Terryho chtěl vypůjčit Bournemouth a Chelsea byla ještě proti. Po sezoně už ale může svůj postoj přehodnotit.

Hlavním důvodem je to, že pod italským lodivodem Antoniem Contem nastoupil zkušený stoper v letošní sezóně Premier League i kvůli vleklým zdravotním problémům jen do pěti zápasů. Dále tomu nasvědčuje, že Terryho smlouva vyprší v létě a jednání o jejím prodloužení dosud nebyla zahájena. Takže do USA by mohl odejít zadarmo.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Swansea 3:1. Domácí dál kráčí za titulem
Video se připravuje ...

S Terryho odchodem by Chelsea ztratila poslední výraznou ikonu, která pamatuje začátek slavné éry pod taktovkou bohatého majitele Romana Abramoviče. Petr Čech už sbírá čistá konta v Arsenalu, Terryho souputník Frank Lampard před měsícem ukončil kariéru a Didier Drogba je v současné době bez angažmá.

Terry působí v modrém celku od svých čtrnácti let a kromě krátkého hostování v Nottinghamu Forest v roce 2000 nikdy neoblékl dres jiného klubu.

V Galaxy prý mají eminentní zájem i o další zkušenou hvězdu Premier League. Klub z města andělů chce získat střelce Zlatana Ibrahimovice z Manchesteru United. "Mají šanci, ať už tohle, nebo příští léto," řekl o lákání švédského kanonýra do Los Angeles bývalý obránce a generální manažer Galaxy Alexi Lalas. "Pro něj by to byla příležitost přinést značku jménem Zlatan do nového prostředí, kde ji lidé mimo fotbal neznají," dodal.

Kapitán Chelsea John Terry slaví svou branku s fanoušky
Kapitán Chelsea John Terry slaví svou branku s fanoušky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud