27. prosince 2013 • 19:20

V Liverpoolu zářil, Spartě nedal penaltu. Cissé znovu mění klub

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chce na mistrovství světa do Brazílie a udělá pro to všechno. Hvězdný útočník Djibril Cissé znovu mění dres a vrací se do Francie, aby byl reprezentačnímu kouči Didieru Deschampsovi co nejvíce na očích. Jednání s SC Bastia jsou podle nejnovějších informací ve finální fázi.



„Už finišujeme, ale podepsáno stále nic není. O Cissého totiž projevily zájem další tři francouzské klubu. Pořád ale věříme, že preferuje náš klub,“ uvedl prezident SC Bastia Pierre-Marie Geronimi.

Dvaatřicetiletý střelec naposledy působil v ruském Krasnodaru, kam přišel v létě. S návratem do Francie však věří, že získá šanci probojovat se zpět do francouzské reprezentace. Nerad by přišel o mistrovství světa v Brazílii.

Cissé během své kariéry vystřídal už devět klubů, působil také v Liverpoolu, Laziu Řím nebo řeckém Panathinaikosu, v jehož dresu nastřílel 47 branek a mimo jiné neproměnil pokutový kop na hřišti Sparty. Před angažmá v Krasnodaru hrál v Kataru za Al-Gharafu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud