3. října 2016 • 21:10

Rebel Balotelli je zpátky. Krásný gól přebily dvě žluté za 10 minut

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pět zápasů. Tak dlouho dokázal fotbalový rebel Mario Balotelli sekat latinu v novém angažmá ve francouzském Nice. V nedělním duelu proti Lorientu (2:1) ukázal italský útočník svůj divoký temperament v plné kráse. Poté, co rozhodl o výhře parádním obstřelem, viděl během deseti minut dvě zbytečné žluté karty za svlečení dresu a konflikt se soupeřem a předčasně zamířil do kabin.



Při debutu vstřelil dva góly. V dalším utkání opět dva přesné zásahy do sítě soupeře a v klubu, který sídlí u Azurového pobřeží, si už mnuli ruce. Rebel Mario, kterého nezkrotili v AC Milán ani v Liverpoolu, je ve formě, zdálo se.

Počáteční nadšení však v Nice vydrželo pouze do třetího ligového utkání, do kterého Balotelli nastoupil. Italský útočník se proti Lorientu ukázal tak, jak ho všichni fotbaloví fanoušci znají.

VIDEO: Podívejte se na gól Balotelliho

Ještě v 86. minutě se však blýskl parádní trefou, která rozhodla o výhře domácích. Po kombinační akci se uvolnil a zpoza vápna chytrým obstřelem překonal brankáře. Svoji trefu oslavil tak, že si svlékl dres a mával s ním nad hlavou. Za to okamžitě přišlo napomenutí v podobě žluté karty. Navíc jej musel trenér Lucien Favre vyhánět zpátky na hřiště.

VIDEO: Žluté karty Balotelliho během 10 minut

„Super Mario“, jak se 26letému forvardovi občas přezdívá, si však nedal vůbec říct. Ve druhé minutě čtyřminutového nastavení se dostal do konfrontace s protihráčem a poté, co si zřejmě oba něco vzájemně řekli, viděli oba hráči od hlavního sudího žlutou kartu. Jelikož ji Balotelli v utkání viděl už podruhé, musel předčasně do sprch.

Nice nicméně dovedlo utkání do vítězného konce a po 9. kole vede francouzskou ligu bod před hlavním rivalem z Monaka. Zatímco si v klubu mohou užívat skvělý vstup do sezony, nejlepší střelec týmu nyní očekává, jaký trest dostane.

Italský útočník se diví, za co dostal druhou žlutou kartu
Italský útočník se diví, za co dostal druhou žlutou kartu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud