18. července 2017 • 13:44

Brankář Szczesny odchází z Arsenalu. Bude krýt záda Buffonovi v Juventusu

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový brankář Wojciech Szczesny má namířeno z londýnského Arsenalu do Juventusu Turín. Oba kluby už jsou podle britských médií domluvené na podmínkách přestupu a sedmadvacetiletému polskému reprezentantovi chybí k novému angažmá jen úspěšně projít zdravotní prohlídkou. V týmu italského šampiona a finalisty Ligy mistrů by měl krýt záda veteránovi Gianluigimu Buffonovi.



Szczesny předloni po příchodu českého brankáře Petra Čecha do Arsenalu zamířil na hostování do AS Řím, kde strávil dva roky a v minulé sezoně pomohl týmu k druhému místu v lize.

Z italské metropole se vrátil, ale v londýnském klubu, kde měl smlouvu do příštího léta, podle očekávání nezůstane a s největší pravděpodobností se opět vrátí do Serie A.

Za to, že bude dělat náhradníka devětatřicetiletému Buffonovi, si podle britského The Guardian vydělá 70 tisíc liber týdně, což je více než dva miliony korun. Italské legendě končí za rok smlouva a Szczesny by měl být jeho nástupcem.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud