18. srpna 2017 • 12:30

TOP zápasy pro Pavlenku v Brémách: bitvy s kamarády i proti gigantům

Autor: Daniel Ryl
Vstoupit do diskuse
0
  • Jiří Pavlenka v přípravě spustil i pochybnosti, ale na bundesligu si věříJiří Pavlenka v přípravě spustil i pochybnosti, ale na bundesligu si věříFOTO: Profimedia.cz

    Už o tomto víkendu startuje nový ročník německé bundesligy, do které zasáhne šest Čechů. Jedním z nich je také brankář Jiří Pavlenka, který přes léto posílil Brémy a do nového ročníku vstupuje jako jednička Werderu. Hned na úvod ho čeká ostrá premiéra na hřišti Hoffenheimu s Pavlem Kadeřábkem, ale český brankář se zapotí i v dalších kolech. Podívejte se na nejzajímavější zápasy podzimu, které ho čekají.

  • 1. kolo (19. srpna) – Hoffenheim – Brémy

    Pavel Kadeřábek a Hoffenheim! To jsou první soupeři Jiřího Pavlenky v dresu BrémFoto Profimedia.cz

    Ostrý začátek! Brankář Jiří Pavlenka bude při své premiéře v německé nejvyšší soutěži čelit českému obránci Pavlu Kadeřábkovi a dravcům mladého kouče Juliana Nagelsmanna. Ti nezvládli úvodní domácí utkání 4. předkola proti Liverpoolu (1:2) a proti Brémám budou při chuti, takže vzhledem k ofenzivním choutkám domácích čeká bývalého brankáře Slavie spousta práce.

  • 2. kolo (26. srpna) – Brémy – Bayern Mnichov

    Už ve druhém kole se Brémy představí na domácí půdě proti Bayernu. Ostrá domácí premiéraFoto Reuters

    Mistr, německý hegemon, nejtěžší váha. Drsná a zároveň přitažlivá domácí premiéra pro českého brankáře, který se utká v malém souboji s hvězdným Manuelem Neuerem a podobně jako v reprezentačním přátelském utkání v Belgii bude čelit ofenzivním hvězdám soupeře. 

  • 3. kolo (10. září) – Hertha Berlín – Brémy

    Ve třetím kole by měl Jiří Pavlenka čelit Hertě s Vladimírem Daridou v zálozeFoto Profimedia.cz

    Český brankář Werderu je do bundesligy hozen doslova po hlavě. Po souboji s Hoffenheimem a Bayernem ho hned ve třetím kole čeká další české střetnutí. Tentokrát bude Jiří Pavlenka držet svůj tým proti berlínskému celku, jehož rytmus hry určuje Vladimír Darida

  • 13. kolo (25. listopadu) – Lipsko – Brémy

    Lipsko v minulé sezoně překvapilo výkony i druhým místem. Teď se na něj může těšit i PavlenkaFoto Profimedia.cz

    Do nové sezony vstupuje Jiří Pavlenka jako jednička Brém a pokud v úvodu sezony přesvědčí, svou pozici si udrží. V tom případě by nechyběl ani v duelu 13. kola na hřišti ambiciózního týmu, jenž v předešlé sezoně zaujal atraktivní hrou a stříbrnou příčkou. V tu dobu bude Lipsko účastníkem základní skupiny Ligy mistrů.

  • 15. kolo (9. prosince) – Dortmund – Brémy

    Kotel 80 tisíců diváků, nabitá Borussie. Obojí čeká Pavlenku v Dortmundu rámci 15. kolaFoto Reuters / Kai Pfaffenbach

    Kdo to zažije alespoň jako fanoušek, pochopí, že moc větších zážitků nemůže fotbalista v Německu mít. Kouzelná atmosféra osmdesátitisícového kotle proti nabušenému Dortmundu bude pro Jiřího Pavlenka velká výzva i zkušenost.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

26. kolo
Články odjinud


Články odjinud