15. srpna 2015 • 22:35

Černý odehrál prvních 13 minut za Ajax. Krásně rozjel gólovou akci!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyjukaný nováček? Ale jděte. Václav Černý si počínal při své premiéře v dresu Ajaxu jako mazák. Co na tom, že dostal šanci jen v závěru na třináct minut bitvy s Tilburgem, český talent si vše užil s plnou parádou. A co víc, zapojil se parádní přihrávkou do gólové akce, po níž se Ajax dostal do vedení 3:0. O takovém startu se možná mladíkovi ani nesnilo.



Toho, že by sedmnáctiletý Václav Černý mohl dostat čuchnout k triku prvního týmu Ajaxu v mistrovském utkání, byly plné sociální sítě. Manažer hráče David Nehoda je poctivě zásoboval. A o tom, že se „něco chystá“, svědčil i fakt, že na zápas dorazili rodiče českého hráče. Nehoda se s nimi vyfotil přímo na stadionu a pak i glosoval, když se mladík rozcvičoval a blížila se jeho vysněná chvíle.


Přišla v 77. minutě, tedy třináct minut před závěrečným hvizdem, za stavu 2:0 pro Ajax. A Václav Černý nezklamal. Dokonce se podílel v nastaveném čase parádní přihrávkou na gólu El Ghaziho, který pečetil výsledek. To bylo radosti. Po závěrečném hvizdu se o ni český dravec podělil s rodiči i manažerem, o čemž svědčí i další fotografie přímo ze stadionu.

SESTŘIH: Ajax přejel Tilburg, Černý krásně rozjel gólovou akci!
Video se připravuje ...

Václav Černý byl po premiéře v dresu Ajaxu šťastný, na stadionu slavil přímo s rodiči.
Václav Černý byl po premiéře v dresu Ajaxu šťastný, na stadionu slavil přímo s rodiči.

Vítěz žebříčku fotbalových talentů. Jak se Černému daří v Ajaxu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud