21. listopadu 2015 • 22:25

Fanoušci Realu žádali Benítezovu hlavu. Kouč vzal debakl na sebe

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prohra 0:4 s Barcelonou? Potupa, jaká se neodpouští. Fanoušci Realu Madrid jen těžko rozdýchávali, že Bílý balet dostal doma nařezáno. Volali po rezignaci trenéra Rafaela Beníteze a máváním bílými kapesníky vyzývali ke stejnému kroku i prezidenta klubu Florentina Péreze. „Udělali jsme chyby a zaplatili za ně. Přijímám odpovědnost, vybral jsem špatnou sestavu,“ uznal Benítez.



Před El Clásikem se čekalo, jestli Real zastaví herně nepříliš povedené období. Fanoušci doufali, že přijde zlom k lepšímu. Lepší chvíle pro návrat formy snad ani nemohla přijít, utěšovali se. Jenže realita je posadila na zadek. Porážka 0:4, to bylo něco nemyslitelného. Šlágr se na stadionu Realu proměnil v barcelonský koncert. 

„Každá porážka bolí a ta proti Barceloně zvláště. Všichni na té prohře máme svůj podíl. Snažil jsem se vybrat nejlepší jedenáctku, ale nezvládli jsme to,“ potil se před novináři po šlágru španělské ligy Rafael Benítez. „V poločase jsme chtěli se zápasem ještě něco udělat, ale všechno bylo špatně. Musíme se z toho poučit a příště být lepší,“ dodal.

Známý kouč pak odmítl rozebírat výkony jednotlivých hráčů. „James? Teď není vhodná chvíle pro individuální analýzy. Ztratili jsme body s dobrým soupeřem. Teď se ale musíme semknout, ukázat, že jsme tým a připravit se na další zápasy,“ dodal.

Zklamaní Gareth Bale (vlevo) a Cristiano Ronaldo po čtvrtém gólu Barcelony
Zklamaní Gareth Bale (vlevo) a Cristiano Ronaldo po čtvrtém gólu Barcelony

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud