19. září 2016 • 10:17

Herec Ramos! Kapitán Realu zahrál rukou, ale předstíral ránu do obličeje

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepatří mezi hráče, kteří by zbytečně polehávali po trávníku, naopak někdy až přehnaně rozdává. Obránce Realu Madrid Sergio Ramos ovšem v neděli předvedl, že ani on by se v divadle neztratil. Na půdě Espanyolu Barcelona předstíral, že ho soupeř trefil do obličeje. Proč? Aby domácí nedostali přímý kop z výhodné vzdálenosti. A Ramosovi to prošlo.



Ramos dostal proti Espanyolu žlutou kartu za faul už ve třetí minutě. Možná i proto byl pak celý zápas trochu nesvůj a vyrobil také několik chyb. V jednom případě ale podle všeho věděl moc dobře, co dělá.

Útočník domácích Léo Baptistao napřáhl a pár metrů za vápnem vypálil tvrdou ránu. K brance ovšem míč nedošel, protože trefil právě Ramose. Ten se okamžitě svalil na trávník a držel se za hlavu. Rozhodčí raději přerušil hru.

Nikdo nepochyboval o tom, že Ramos musí zažívat dost nepříjemnou bolest. Ani hráči Espanyolu příliš neprotestovali, Baptistao jen tak do větru ukázal, že Ramos zahrál rukou. Toho si ale nikdo včetně rozhodčích nevšímali.

Espanyol - Real Madrid: Falešná bolest! Ramos zahrál rukou, ale předstíral ránu do hlavy
Video se připravuje ...

Opakované záběry ale ukázaly celou pravdu. Kapitán Realu zasáhl míč rukou. Předstíral tak svou bolest? „Ramos zahrál určitě rukou, ale není jasné, zda se mu poté míč od ruky do obličeje neodrazil,“ řekl pro deník Marca bývalý sudí Andujar Oliver.

Jasné ovšem je, že Espanyol měl kopat přímý kop. Sporně se nicméně jeví to, zda měl zároveň Ramos vidět druhou žlutou kartu.

Tak jako tak, obránce i celý Real v tomto případně vyvázli bez trestu. A na konci už mohli fanoušci „bílého baletu“ slavit, protože po gólech Jamese Rodrígueze a Karima Benzemy favorit vyhrál 2:0.

Espanyol - Real Madrid: Gól! James Rodriguez přesnou střelou poslal Real do vedení
Video se připravuje ...

Espanyol - Real Madrid: Gól! Benzema zakončil pohlednou kombinaci
Video se připravuje ...

Obránce Realu Madrid Sergio Ramos zahrál rukou
Obránce Realu Madrid Sergio Ramos zahrál rukou

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud