10. dubna 2017 • 04:30

Neymarův zkrat! Sudí si ho vychutnal za tkaničky, může přijít o El Clásico

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na tenhle zápas bude chtít zapomenout. Ale možná to jen tak nepůjde. Hvězdný útočník Barcelony Neymar totiž nezvládl duel na půdě Málagy, kde jeho tým překvapivě prohrál 0:2. Brazilec byl vyloučen po dvou hloupých žlutých kartách. A aby toho nebylo, ještě provokoval čtvrtého sudího a kvůli tomu může přijít o největší fotbalový svátek - El Clásico.



Barcelona mohla využít remízy Realu Madrid s Atlétikem, ale svůj zápas vůbec nezvládla. V Málaze prohrála 0:2 a na „bílý balet“ naopak ještě bod ztratila. Ztělesněním katalánského trápení se stal Neymar.

Brazilská hvězda dostala nejdřív v prvním poločase hodně kuriózní žlutou kartu. Neymar si totiž zavazoval tkaničky u kopačky přímo před míčem, který se chystal domácí hráč rozehrát.

Hlavní rozhodčí, který stál kousek od toho, dělal jako by nic. Jenže v hlavě měl už evidentně připraveno, co udělá. Hned jak se Neymar zvedl, ukázal mu žlutou kartu. Protesty byly k ničemu, nepomohl ani Lionel Messi.

Málaga - Barcelona: Ďábelská žlutá pro Neymara! Sudí si ho vychutnal kvůli tkaničce
Video se připravuje ...

Jak se později ukázalo, šlo o hodně důležitý moment. V 65. minutě totiž Neymar ošklivě dojel kmenového hráče Realu Madrid Diega Llorenteho a viděl druhou žlutou. Brazilec tak svůj tým hloupě oslabil a ten se na vyrovnání nebo snad dokonce otočku nezmohl.

A ani to není vše. Vyloučení po dvou žlutých znamená automaticky jednozápasový trest, ovšem Neymar všechno ještě korunoval. Při odchodu ze hřiště ironicky tleskal čtvrtému rozhodčímu a jeho kolega to zanesl do oficiálního zápisu.

Málaga - Barcelona: Neymar po souboji dostal druhou žlutou a dohrál
Video se připravuje ...

To je problém, protože ve Španělsku jsou na podobné věci hodně přísní. Podle oficiálního paragrafu hrozí za podobný čin dva až tři zápasy stop. To by byla pro Neymara malá sportovní tragédie, protože za dva týdny je tady El Clásico.

Suma sumárům, Neymar určitě přijde o další zápas Barcelony proti Realu Sociedad. A je klidně možné, že ho fanoušci neuvidí ani o týden později na půdě Realu Madrid. Tam přitom potřebuje Barcelona nutně bodovat.

SESTŘIH La Ligy: Málaga - Barcelona 2:0. Senzační porážka favorita
Video se připravuje ...

Málaga - Barcelona: Gól! Sandro Ramírez využil první šanci Málagy a dává na 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud