19. prosince 2014 • 12:13

Konec krále! Messi není nejlepším argentinským hráčem, vyhrál Di María

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ángel Di María byl poprvé v kariéře zvolen nejlepším argentinským fotbalistou roku. Záložník Manchesteru United předčil hvězdu Barcelony a kapitána národního týmu Lionela Messiho, který anketě vládnul bez přestávky od roku 2006.



Di María letos v dresu Realu Madrid přispěl k jubilejnímu 10. triumfu v Lize mistrů a v létě Argentině pomohl do finále mistrovství světa v Brazílii. United v srpnu za šestadvacetiletého reprezentanta španělskému klubu zaplatili 59,7 milionu liber (asi 2,1 miliardy korun) a udělali z něj nejdražšího fotbalistu britské historie.

Rekordman ankety Lionel Messi přitom kandiduje i na Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa. Držitel Zlatého míče pro nejlepšího hráče MS v Brazílii ovšem neprožil tak brilantní ročník, jak byli fanoušci zvyklí. Proto ho Di María, který se naopak může pochlubit sezonou snů, porazil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud