30. prosince 2014 • 21:21

Real po 22 zápasech padl. Před zraky Djokoviče slavil AC Milán

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid zakončili úspěšný rok prohrou. Vítězové Ligy mistrů a světového šampionátu klubů, kteří drží sérii 22 soutěžních zápasů bez porážky, podlehli v exhibičním zápase v Dubaji 2:4 AC Milán. Duel dvou nejúspěšnějších klubů historie Champions League rozhodl dvěma trefami Stephan El Shaarawy.



Oba týmy nasadily do zápasu své největší hvězdy. A celebrity usedly i do hlediště. Mezi 45.000 fanoušky na stadionu byl například světový tenista číslo jedna Srb Novak Djokovič.

Útočný fotbal se mu musel líbit, zvlášť když jeho oblíbený tým nakonec vyhrál. Dvoubrankové vedení milánského celku, jemuž se v italské lize nedaří a v tabulce je až sedmý, nejdřív zkrátil pohotovou střelou Cristiano Ronaldo. Portugalec využil toho, že byl gólman Diego López daleko před brankou a trefil přesně místo mezi ním a tyčí.

Kandidát na ocenění pro nejlepšího fotbalistu roku o přestávce přenechal své místo Kolumbijci Jamesi Rodríguezovi, jenž přišel na hřiště společně s Balem, Benzemou, Pepem a gólmanem Casillasem.

Ten už po čtyřech minutách lovil ze sítě další El Shaarawyho střelu, čtvrtý gól pak přidal hlavou Pazzini. Porážku Realu zmírnil až v závěru Benzema z penalty. Trenérovi Carlu Ancelottimu tak nevyšel zápas proti jeho bývalému týmu, v němž působil jako hráč i jako kouč.

Kapitán AC Milán Philippe Mexés (vpravo) se snaží zastavit Garetha Balea
Kapitán AC Milán Philippe Mexés (vpravo) se snaží zastavit Garetha Balea

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud