1. června 2012 • 13:18

Olomoucký Kučera ukončí kariéru exhibicí, možná přijde i Baroš

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sobotní exhibicí v rodných Viganticích uzavře svou vrcholovou kariéru kapitán olomouckých fotbalistů Radim Kučera. Stoper Sigmy se po uplynulé ligové sezoně rozhodl v 38 letech skončit a hrát už jen krajský přebor doma ve Viganticích.



Dlouholetá olomoucká opora sezvala na Valašsko řadu současných i bývalých spoluhráčů.

Pozvání přijali Tomáš Ujfaluši z Galatasaraye Istanbul, Zdeněk Pospěch z Mohuče, Kamil Vacek z Chieva, Radoslav Kováč z Basileje, kouč polského Lubinu Pavel Hapal nebo trenér Ostravy Radek Látal.

Kučera chce do Vigantic na otočku dostat z reprezentačního srazu v Praze i útočníka Milana Baroše s obráncem Romanem Hubníkem, kteří dnes s národním týmem hrají generálku před mistrovstvím Evropy proti Maďarsku.

"Bavíme se o tom, ale jisté to zatím není," řekl Kučera, jenž má na kontě v barvách Sigmy a Opavy 324 startů v nejvyšší soutěži a 103 bundesligových utkání za Bielefeld.

Exhibice tří výběrů ve Viganticích má výkop v sobotu ve 14 hodin.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud