24. ledna 2015 • 18:50

Plzeň neuspěla v Turecku ani napodruhé. S Legií prohrála 1:2

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Viktorie Plzeň podlehli v přípravném utkání v rámci soustředění v Turecku polské Legii Varšava 1:2. Český celek prohrával v zápase už o dvě branky, skóre pouze korigoval útočník Aidin Mahmutovič. Plzeň tak prohrála i ve svém druhém zápas v Turecku, před několika dny nestačila na Hannover (0:1).



Legii poslal do vedení Kucharczyk, který se objevil sám na kraji vápna a tvrdou ranou překonal Bolka. Ještě do poločasu fauloval ve vápně Limberský a penaltu proměnil Orlando Sa.

Plzeň pak téměř kompletně protočila sestavu a do hry se dostal i kapitán Horváth . Právě on přispěl ke snížení, když v 83. minutě prodloužil Kovaříkův roh a Mahmutovič v malém vápně usměrnil míč do branky. Víc už ale Plzeň nestihla.

Přípravné fotbalové utkání v Turecku

Viktoria Plzeň - Legia Varšava 1:2 (0:2)
Branky: 83. Mahmutovič - 21. Kucharczyk, 40. Orlando Sa z pen.

Sestava Plzně: Bolek - Řezník, Baránek (46. Hubník), Procházka (46. Hejda), Limberský (60. Tecl ) - Hrošovský (67. Hořava), Vaněk (75. Horváth) - Petržela (46. Rajtoral ), Kolář , Pilař (46. Kovařík) - Holenda (46. Mahmutovič). Trenér: M. Koubek.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud