28. ledna 2015 • 19:51

Slavia v Německu porazila Aue 4:2. Škoda vstřelil dva góly

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie Praha porazili v Německu druholigové Aue 4:2. O branky vršovického klubu se výraznou měrou postaral Milan Škoda, který se dvakrát zapsal mezi střelce. O další dvě se postarali mladíci Hrubý s Proškem. Slavia tak zvládla i druhé středeční přátelské utkání. Odpoledne porazil tým složený z juniorů Vlašim 2:0.



Přípravné fotbalové utkání v Německu:

Erzgebirge Aue - Slavia Praha 2:4 (1:3)

Branky: 16. Diring, 63. Mugosa - 5. a 27. Milan Škoda, 34. R. Hrubý, 73. Prošek.
Sestava Slavie: Hrubeš (46. Rakovan) - Mikula, Latka (62. Fialka), Bílek, Dostál - Baéz (62. Piták), R. Hrubý (75. Červenka) - Prošek (86. Mihajlovič), Kenija (75. Nitrianský), Zmrhal - Milan Škoda. Trenér: Beránek.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Informace připravujeme.

Zápas Aue - Slavia jsme sledovali ONLINE ZDE »

Slavia porazila Vlašim, hráli převážně fotbalisté juniorky

Fotbalová Slavia změnila kvůli marodce na poslední chvíli plány a do duelu s Vlašimí nasadila převážně hráče juniorského týmu. Ti byli doplnění pouzě pár fotbalisty A týmu. Přesto si domácí s druholigovým soupeřem poradili, po gólech Brože a Batky vyhráli 2:0. Radovat z čistého konta se mohl brankář Martin Berkovec.

Zápas Slavia - Vlašim jsme sledovali ONLINE

MATCH OVERVIEW LEGACY

Vzhledem k početné marodce změnila Slavia na poslední chvíli plány. Do zápasu s Vlašimí zasáhli převážně hráči juniorky. První tým Slavie hraje na hřišti německého Aue (ONLINE 18:00).

Do zápasu ovšem určitě nenastoupí zranění či nemocní Simon Deli, Josef Bazal, Tomáš Mičola, Vukadin Vukadinovič a Dame Diop.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud