28. ledna 2015 • 12:40

Lafata dal dva góly, Sparta i s posilami porazila Jihlavu 3:1

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty porazili v dnešním přípravném utkání Jihlavu 3:1. Celý zápas za ligového mistra v Praze na Strahově odchytala nová posila brankář Miroslav Miller a první poločas odehrál ukrajinský obránce Serhij Ljulka, který je v letenském celku na zkoušce.



Zápas Sparta - Jihlava jsme sledovali ONLINE

MATCH OVERVIEW LEGACY

"Ještě je příliš brzy dělat nějaký bližší závěr k výkonům příchozích hráčů," řekl novinářům trenér Vítězslav Lavička po výhře, kterou dvěma góly zařídil útočník David Lafata a jednou skóroval obránce Jakub Brabec. Za Jihlavu se trefil Ekvádorec Augusto Batioja.

"Sergej je tady s námi teprve druhý den, včera poprvé trénoval s týmem a dnes hrál. Míra Miller je na tom podobně, takže na nějaké závěry je opravdu brzy," přidal kouč letenského celku, který ve čtvrtek čeká další přípravný duel s Prostějovem a v sobotu odlet na soustředění v Turecku.

Čtyřiadvacetiletý Ljulka, který je hráčem Dynama Kyjev, nepřišel do neznámého prostředí, protože v minulosti odehrál 12 zápasů za Liberec. "Vzpomínám si na něj a také jsme se na něj ptali lidí z klubu a sledovali jsme ho i na Ukrajině. Má odehráno osm zápasů za áčko Dynama a uvidíme, jestli se dokáže poprat o smlouvu," prohlásil Lavička.

Sparta Praha - Jihlava 3:1
Branky: 18. a 21. Lafata, 86. Brabec - 17. Batioja

Sestavy

Sparta: Miller - Ljulka (46. Kadeřábek ), Švejdík, Kováč (46. J. Brabec), Costa (46. Podaný) - Vácha (46. Mareček), Shala, Matějovský (60. Vacek) - Dočkal (46. Přikryl ), L. Krejčí (67. Breznaník) - Lafata (60. Konaté). Trenér: Lavička.

Jihlava: Hanuš (46. Blažek ) - Tlustý, Kryštůfek, Šourek (16. J. Krejčí), Hybš - Kliment, T. Kučera, Demeter, Batioja - Přeučil, Harba (58. Marcin). Trenér:

Potencionální náhradník Pavla Kadeřábka by měl být Sergej Ljulka
Potencionální náhradník Pavla Kadeřábka by měl být Sergej Ljulka
Klusáček.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud