4. května 2015 • 16:50

Slavia už zná nové trenéry! Do extraligy ji bude tahat duo Hynek, Razým

Autor: mir, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová Slavia už zná nové trenéry, kteří se ji pokusí vytaháhnout zpět do nejvyšší soutěže. Tým od nové sezony povede dvojice Pavel Hynek a Milan Razým. Potvrdila se tak informace, kterou jako první přinesl iSport.cz.



Aby už v příštím roce tým z Edenu nehrál proti Kadani či Benátkám, ale mohl se opět těšit na derby se Spartou, o to se mají postarat trenéři Pavel Hynek a Milan Razým, kteří by měli vystřídat tandem Josef Beránek, Jan Srdínko.

Podle našeho zdroje je ruka v rukávě. „Ponechávám to bez komentáře,“ odvětil dnes (v pondělí) odpoledne pro iSport.cz Pavel Hynek. O něco později přiznal informace iSport.cz i mluvčí Slavie Jakub Mezlík a později i majitel klubu Vladimír Pitter.

"Naším cílem je návrat do extraligy, proto jsme se po sportovním manažerovi rozhodli angažovat zkušené trenéry a věříme, že nám pomůžou naplnit naše očekávání," uvedl Pitter.

Jestliže po pádu do druhé nejvyšší soutěže Slavia hledala zkušené trenérské harcovníky, pro něž by neměl být neřešitelný problém vrátit co nejrychleji tým zpět mezi elitu, pak sáhla správně. Hynek i Razým jsou prověřená jména, především prvně jmenovaný, 45letý kouč, je známou postavou, která prošla řadou extraligových klubů.

Pavel Hynek by měl být tím mužem, který ponese hlavní zodpovědnost. Ve sbírce má jako asistent kouče zlatou medaili z mistrovství světa hráčů do 20 let z roku 2001, kde pomáhal Jaroslavu Holíkovi. Rok předtím i rok poté byl ve stejné pozici u ligového prvenství Sparty. Sám pak před třemi roky dovedl Pardubice k jejich poslednímu titulu. Rodák z Prahy naposledy působil v Liberci, kde jej v říjnu loňského roku předčasně propustili.

O osm let starší Milan Razým shodou okolností minulou sezonu rovněž nedotrénoval, když byl zkraje listopadu odvolán od týmu Plzně. S ní rok předtím na jaře získal historicky první titul. Hynek s Razýmem ve Slavii navážou na společnou spolupráci právě z Plzně, kterou bok po boku vedli v letech 2008 až 2010.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud