3. října 2012 • 12:35

Překvapení, Hudler končí ve Lvu! Blíží se nástup Červenky?

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Jiří Hudler vypadává ze soupisky pražského Lva, dopoledne se na tom dohodlo vedení klubu společně s hráčem. Důvodem jsou přetrvávající zdravotní potíže 28letého útočníka, kterého čeká zhruba měsíční léčba břišních svalů a třísel. „Je to tak, domluvili jsme se na ukončení spolupráce,“ potvrdil Jiří Hudler pro iSport.cz.



Do pražského týmu uznávaný útočník přišel nedávno společně s Jakubem Voráčkem, nepříjemné zranění mu však dovolilo nastoupit pouze do čtyř utkání Kontinentální ligy, v nichž nasbíral jednu asistenci.

„Je to škoda, do Lva jsem se hrozně těšil, ale teď se nedá nic dělat. Čeká mě delší rehabilitace, na kterou budu chodit pravidelně po dobu několika týdnů. Délka pauzy závisí od toho, jak se bude léčba dařit,“ řekl Hudler, jenž se před touto sezonou dohodl na čtyřletém kontraktu s Calgary Flames za 16 milionů dolarů.

Po jeho odchodu z týmu se Lvu uvolnilo místo pro angažování jiného útočníka s kontraktem v NHL. To by mělo urychlit avizované angažování slávisty Romana Červenky, jehož hráčská práva pro KHL minulý týden odkoupil Lev od ruského Omsku.

Další podrobnosti čtěte v zítřejším vydání deníku Sport

Posila Lva Jiří Hudler se bije před brankářem Barysu Jeremejevem
Posila Lva Jiří Hudler se bije před brankářem Barysu Jeremejevem


Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud