10. ledna 2013 • 22:45

Němec letěl se soupeřem: Snad mě hráči Čeljabinsku nezbijí!

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naložili jim na cestu ranec. Porážku 2:6. A radost z toho měli hokejoví Lvi parádní. Snad s výjimkou jednoho. Do letadla s pokořeným sokem musel obránce vítězů Ondřej Němec, právě v Čeljabinsku totiž v neděli odehraje Utkání hvězd.



Dobře po těle mu nebylo. Vždyť parta soupeře byla hodně navztekaná. Po pěti prohrách v řadě by si hráči Traktoru nejradši upustili páru v pěstním souboji. Jeden by byl rád, že je zdravý dole z ledu a Němec se musel shánět po palubním lístku do ruského stroje.

„Mám z toho velkou radost, že to takhle vyšlo,“ jásal ironicky. „Bohužel v pátek už bych žádný spoj nechytil. Nevím, co do toho čekat, ale ten zápas si snad užiju,“ říkal.


Hned si zjišťoval, jestli bude mít v letounu oporu alespoň v krajanovi Janu Bulisovi, který za Čeljabinsk nastupuje.

„Hned mi říkal, že má dva dny volna a zůstává v Čechách, jsem z toho trochu nesvůj. Ale je tam jeden bek, se kterým jsem hrál v Čerepovci, tak mě snad nezbijou,“ usmíval se.

Do výběru hvězd se dostal za Zdena Cháru, který po konci výluky odletěl do Bostonu. A z nominace má smíšené pocity. „Přeci jen je to hodně cestování navíc, člověk by možná radši odpočíval. Ale zase se tam potkám s nějakými kamarády a snad to bude zábava,“ doufal na závěr.

Vrána se raduje z důležité branky
Vrána se raduje z důležité branky


Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud