29. října 2015 • 09:40

Réway do Slovanu? Musíme zjistit, co se ve Spartě stalo, říká manažer

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve Spartě dle svých slov nebyl šťastný. Slovenský mladík a lídr bodování pražského týmu Martin Réway zažádal o přestup a zřejmě se mu splní. Zájem o něj má Slovan Bratislava, celek hrající KHL. Pro slovenské novináře to potvrdil i generální manažer klubu Maroš Krajči.



"Z naší strany zájem je. Draftovali jsme ho pro KHL a práva v této soutěži na něj máme my. Je to velký talent, ale ještě mě čeká schůzka s generálním manažerem Sparty, abychom si řekli, co se tam vlastně stalo," nechal se pro Slovenský rozhlas slyšet Krajči a připomněl poněkud kontroverzní Réwayův konec ve Spartě.

"Všichni tu Martina víceméně známe. Pravdou je, že je to lídr kanadského bodování české ligy a Sparta ho bude chtít pochopitelně zpeněžit. Na jejich straně bych udělal to samé. Takže kde Martin nakonec skončí a jak skončí, je těžké říct," pokračoval.

Neprofesionální chování slovenského juniorského reprezentanta ovšem sráží dolů, aspoň v očích dalších budoucích potenciálních zaměstnavatelů. Ve Spartě totiž skončil ze dne na den, kdy se nechal slyšet, že už u Pražanů nechce hrát. Druhý tým extraligové tabulky ho tak přeložil do prvoligových Benátek. Toho si je vědom i manažer Slovanu.

"Na jedné straně jsou pravidla, které musí každý hráč dodržovat, ale na druhou stranu na Slovensku moc talentů nemáme. Musíme najít způsob, jak ho udržet při hokeji a zároveň přesvědčit, že jsou určité normy, které ke sportovnímu životu patří," řekl Krajči.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud