25. ledna 2016 • 13:03

To nebylo pěkné. Kempný po drsné ráně pěstí zůstal na ledě

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně nepříjemnou ránu utržil minulý týden v KHL reprezentační obránce Michal Kempný z Omsku. Při výhře 7:2 na ledě Astany ho dost nečekaně knokautoval domácí pořízek Damir Ryspajev, pro kterého to ten den byla první věc, kterou na ledě udělal. A protože mu sudí udělili trest 5+20 byla také tou poslední.



Odvaha mu nechybí, respekt ale viditelně ano. Dvacetiletý kazachstánský útočník Damir Ryspajev je od pohledu člověkem, kterého byste nechtěli něčím naštvat. Tehle zavalitý útočník v KHL zatím odehrál jen 22 zápasů, ale už desetkrát se stihl poprat. Z toho například jednou i s obrem Jevgenijem Arťuchinem.

Jenže občas to chce na ledě trochu myslet, nejde jenom bít soupeře hlava nehlava. Ryspajev během letošních patnácti utkání nasbíral pět rvaček, ale ve třech případech soupeř ani nedostal trest za bitku. To si okusil právě i český obránce Kempný.

VIDEO: Kempný po nečekané ráně padl na led

Ten zničehonic od svého protivníka dostal ránu z boku do hlavy a šokovaný zadák zůstal otřesený na ledě. Ryspajevovi šel pak obratem promlouvat do duše kapitán hostí Vladimír Sobotka, a to byla jedna z posledních věcí, kterou na ledě slyšel.

Domácí útočník totiž obratem putoval do šaten a nutno říct, že si hokeje ten den mnoho neužil. Bylo to totiž jeho první střídání v zápase a do statistik si tak kromě trestných minut připsal už pouze 10 vteřin pobytu na ledě.

To Kempný ve hře pokračoval, odehrál téměř 18 minut a při vysoké výhře si zapsal parádní čtyři kladné body.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud