14. října 2017 • 16:58

Francouz vychytal výhru nad Slovanem, Zohorna nahrál na vítězný gól

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jediný gól inkasoval Pavel Francouz v utkání se Slovanem Bratislava a pomohl Čeljabinsku k vítězství 2:1. Stejný počet gólů dostal i Dominik Furch, ale jeho spoluhráči se v útoku neprosadili a lídr Černyševovy divize Omsk doma prohrál 0:1. Českého brankáře překonal v 29. minutě Oleg Li z přihrávky Tomáše Zohorny. Avangardu nepomohla k bodům ani výrazná převaha, na střely na branku domácí tým vyhrál 36:14.



Vítězství nevychytal ani Jakub Kovář v brance Jekatěrinburgu, který sice nad CSKA Moskva dlouho vedl, ale po dvou obdržených gólech v poslední třetině prohrál 2:3. Pět minut před koncem rozhodl v přesilovce Kirill Kaprizov.

Čeští gólmani Pavel Francouz a Jakub Štěpánek se proti sobě postavili v utkání Čeljabinsku se Slovanem Bratislava a oba si připsali přes 30 zákroků. Úspěšnější byl po výsledku 2:1 domácí Francouz, na jediný gól slovenského celku přihrál v přesilové hře Lukáš Kašpar . Slovan venku prohrál devátý z deseti zápasů, s touto bilancí je nejhorší v celé lize.

Podolsk poslal v Magnitogorsku do vedení druhým gólem v sezoně Roman Horák, ale domácí Metallurg během druhé třetiny otočil skóre a nakonec zvítězil 3:1. Pro hosty to znamenalo čtvrtý nezdar v řadě.

Kontinentální hokejová liga:

Barys Astana - Kunlun Red Star 4:3 v prodl., Omsk - Chabarovsk 0:1 (T. Zohorna 0+1), Chanty-Mansijsk - Vladivostok 1:3, Čeljabinsk - Slovan Bratislava 2:1 (za hosty Kašpar 0+1), Jekatěrinburg - CSKA Moskva 2:3, Magnitogorsk - Viťaz Podolsk 3:1 (za hosty Horák 1+0).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud