25. října 2013 • 12:30

Krásná Hertlova přítelkyně Aneta: Prát se má zakázáno!

Autor: iSport.cz, luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když se v Americe neotáčeli muži za ní, ale za jejím klukem, pochopila, že z "Tomína" už je hvězda. Seznamte se, Aneta Netolická - přítelkyně Tomáše Hertla. Sympatická kráska, která spolu s maminkou útočníka San Jose dodala už tak fantastickému příběhu českého mladíka punc filmového scénáře. To když miliony fanoušků viděly, jak obrečely Hertlovo čtyřgólové představení proti Rangers. "Já vlastně brečela po všech jeho gólech," přiznává Aneta v rozhovoru pro Sport Magazín.



NHL prakticky přes noc objevila v Hertlovi novou hvězdu, s tím se ale také výrazně zvýšilo riziko, že po českém šikulovi půjdou soupeři jako po škodné. A v zápase s Ottawou opravdu přišly chvíle strachu.

"Bylo to hrozné. Nikdy nevíte, co se může stát. Odešel z ledu, zmizel někde v kabině, už za chvíli mi naštěstí psal textovku, že je v pořádku," vzpomíná Aneta na chvíle, kdy jí a ani jejímu Tomínovi, jak láskyplně říká Tomášovi, nebylo do smíchu.

Jako suvenýr si Aneta dovezla i tričko se jmenovkou svého příteleFoto Archiv Anety Netolické

"Já tohle znám, brácha hraje hokej a taky má co chvíli zlomené ruce a podobně," řekla Sport Magazínu dvacetiletá studentka jazykové školy.

"Já mu akorát před každým zápasem přeju, aby to ve zdraví přežil. Aby dával pozor. Bojím se o něj, to je jasný. Vzpomeňte si na nedávný faul na Tomínova spoluhráče Dana Boylea. To bylo dost ošklivý," říká s tím, že se teď o svého milého strachuje víc než v extralize.

"V NHL se navíc hodně perou. Já mu zakazuju, aby se pral," usmívá se Aneta. "Já si ho z žádné rvačky na ledě nepamatuju, tak těžko říct, jak by z toho vyšel. Každopádně má podle mého výhodu, že jak neumí anglicky, tak se s těmi soupeři ani nemůže hádat, směje se a dodává: "Snad teda na žádné pranice nedojde."

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud