23. února 2016 • 16:41

Expert na trapasy? Útočník Nashvillu zblokoval vlastní střelu

Autor: mah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Q&A: Zadinův výstup. Dědkova práce? Co Varaďa do Sparty a Hořava v Kladně?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se jen tak nevidí! Útočník Nashvillu Craig Smith v nočním utkání proti domácímu Montrealu spálil nemožné. V prodloužení vyrovnaného utkání měl na hokejce vítězný gól. Před šestadvacetiletým útočníkem vzývala kompletně prázdná branka. Ale v koncovce selhal, a jak! Podívejte se sami.



Americký reprezentant v posledních letech patří k nejspolehlivějším střelcům Predators. Více než čtyři roky starý incident v utkání proti Torontu však vzbuzuje dojem, že na podobné momenty má patent. Tehdy Smith byl ještě v jasnější pozici. Postupoval zcela sám na opuštěnou klec, ale puk trestuhodně poslal vysoko nad branku.

VIDEO | Podívejte se, jak útočník Nashvillu se sám připravil o jasný gól

Bronzový medailista z juniorského mistrovství světa nakonec mohl mít klidné spaní. Trenér Predators Peter Laviolette mu i přes selhání v koncovce věřil natolik, že jej nakonec poslal na rozhodující samostatný nájezd. „Řekl jsem mu, ať tam jde a napodruhé už rozhodne,“ svěřil se přísný kouč po vítězství 2:1 v samostatných nájezdech.

Prokletý střelec jej tentokrát nezklamal. Šikovnou kličkou v nájezdech překonal domácího gólmana Mike Condona a dočkal se vytouženého zadostiučinění.

VIDEO | Craig Smith ve své první sezoně v NHL přestřelil prázdnou branku Leafs

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud