5. června 2016 • 15:38

Jágr je zpátky v Česku! Poprvé doma ukázal svoji přítelkyni

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sezona v NHL pro jeho Floridu skončila už v prvním kole play off, dovolenou v Las Vegas už má také za sebou. A tak český hokejista Jaromír Jágr zavelel: Letí se domů. Ještě v sobotu vtipkoval s přítelkyní Veronikou na palubě letadla, v neděli poobědě už rozdával úsměvy na letišti v Praze.



Nejlepší český hokejista v bodování (66 bodů) základní části NHL uplynulé sezony byl po příletu ve velmi dobré náladě. Úsměvy házel na všechny strany. Náročná cesta z USA na něm nebyla vůbec znát. Dokonce si zavtipkoval i s novináři. „Rozhovor? No já určitě ne. Nejsem tady,“ usmál se a pelášil rychlým krokem na parkoviště.

Jágr je zpátky v Česku! Úsměv a rychle na parkoviště s přítelkyní
Video se připravuje ...

Společně s ním přiletěla i přítelkyně Veronika Kopřivová , která se po jeho boku ukázala v České republice vůbec poprvé. Na letišti se však od sebe oddělili a každý zamířil jinam.

Jágra čeká v Česku kromě tradičních nočních tréninků na kladenském stadionu spoustu povinností. Nejvíce starostí bude mít právě s řízením kladenského klubu, kde je většinovým vlastníkem. Rytíři se totiž ani letos nedokázali probít zpátky do extraligy a ve hře je možnost odkupu licence z Chomutova.

Pusa na rozloučenou a každý vyrazil jiným směrem
Pusa na rozloučenou a každý vyrazil jiným směrem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud