5. března 2012 • 09:30

VIDEO: Rvačka roku! Bil se s Yablonskim, teď mstil Šatana

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Někteří hráči jsou zkrátka nedotknutelní. Gretzky, Jágr, Sakic, tihle všichni měli na ledě partičku chasníků, kteří okamžitě trestali nečistou hru na hvězdy svého týmu. Obránce Nitry Martin Bača se v průběhu sezony dvakrát dostal do rvačky se slovenskou legendou Miroslavem Šatanem. O víkendu za to měl pykat. Že by odvetná akce?



Slovan Bratislava si totiž pořídil do týmu pravého rváče, kanadského útočníka Kevina Harveyho. Evropskému fanouškovi toto jméno nic neřekne, v zámořských nižších ligách je ale známé dost.

A jméno si dělá i v té slovenské, za 8 zápasů jednou skóroval a inkasoval 96 trestných minut. Tady je asi jasné, jakým stylem se jeho hra odvíjí.

Například v sezoně 2008/2009 zvládl sedmadvacetiletý Harvey v AHL čtyřiadvacet bitek a utkal se i s takovými gladiátory jako jsou Deryk Engelland nebo Jeremy Yablonski. Slovák Bača mu byl ale důstojným soupeřem.

"Už na konci první třetiny za mnou přišel a ptal se, jestli jsem dneska připravený se bít," prozradil Bača serveru hokejportal.net. "Podařilo se mi umístit mu pár ran a rozbil jsem mu dokonce čelo, byla to dobrá bitka," řekl obránce o souboji, který neměl vítěze.

Výměnu úderů pochválil i Harvey. "Byl to férový souboj, jenom škoda, že to mužstvu už nepomohlo," řekl Harvey. Jeho Slovan totiž prohrál s Nitrou 5:3.

Vstoupit do diskuse
2