15. května 2014 • 13:59

Útočníci Kašpar a Gulaš v pátek poletí domů, nevešli se na soupisku

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejovou reprezentaci opustí na mistrovství světa v Minsku útočníci Lukáš Kašpar a Milan Gulaš. Ani jeden z nich nemá šanci, že by se dostal na soupisku, proto je trenér Vladimír Růžička poslal domů.



Aktuálně je na české soupisce 20 hráčů do pole a dva brankáři. S týmem se ale v dějišti turnaje dále budou připravovat třetí gólman Pavel Francouz, obránce Lukáš Kovář a útočníci Martin Růžička s Michalem Vondrkou. "Gulaš a Kašpar odletí v pátek," řekl Růžička.

Vedení národního týmu se momentálně snaží telefonicky spojit i s forvardem Davidem Krejčím z Bostonu, pro nějž skončila klubová sezona dnes v noci.

"Potřebujeme u Davida Krejčího, aby se rozhodlo do soboty. Už dneska se to pokusím vyřídit. Pokud to nevyjde, tak bychom buď dopsali odsud dva útočníky, nebo útočníka a beka. Každopádně chci mít v sobotu třináct útočníků," prohlásil Růžička. V sobotu čeká Čechy souboj s Dány.

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud