7. března 2014 • 12:05

Litvínov nechce postup?! Bohapustá pomluva, soptí manažer Kysela

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ta zpráva se do éteru rozšířila rychle a způsobila slušný poprask. Sportovní redaktor České televize Ondřej Zamazal na svém soukromém facebookovém profilu umístil zprávu o tom, že hokejisté Litvínova nechtějí postoupit do předkola play off hokejové extraligy.



Což si lze vyložit i tak, že dnešní očekávaná řežba na Slavii (od 19 hodin) bude pouhým divadélkem nejen pro fanoušky v O2 Areně, kam se jich chystá odhadem kolem sedmi tisíc, ale i pro diváky ČT Sport, která z očekávané bitvy vysílá přímý přenos.

Takto si to vyložili i v Litvínově, kde tamní generální manažer Robert Kysela vnímá Zamazalovu zprávu jako výrazné poškození klubu a celou věc nemíní jen tak nechat. „Vyřčený názor pana Zamazala považuju za bohapustou pomluvu a budu po něm žádat, aby se všem lidem v našem klubu, hráčům, trenérům a dalším činovníkům, omluvil. A od České televize bych rád slyšel vysvětlení,“ prohlásil naštvaně Kysela pro iSport.cz.

Litvínovští hokejisté skutečně v poslední době nepodávají optimální výkony, prohráli třikrát za sebou a hlavně nedělní domácí porážka s Kladnem 2:3 se týmu, vedeným koučem Rulíkem a Hořavou, může stát osudným.

Kysela však absolutně odmítá spekulace, že by jeho hráči finiš základní části schválně vypustili. „Litvínov má za postup do play off vypsané prémie od generálních partnerů. Jít dál samozřejmě chceme a děláme pro to všechno. Že se mužstvu momentálně nedaří, to je sice pravda, poslední tři zápasy jsme se trápili, ale na Slavii jedeme s jediným cílem – vyhrát a zajistit si postup do předkola. Nevidím jediný relevantní důvod, proč by někdo v Litvínově nechtěl postoupit,“ diví se Kysela.

Inkriminované vyjádření Ondřeje Zamazala na facebooku již nenajdete, bylo smazáno.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud