Zdeněk Janda
24. prosince 2014 • 12:00

Vášnivý rybář Bednář uvaří rybí polévku a těší se na candáta

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na ledě sází góly. Ale je známý i jako vášnivý rybář. A právě při Vánocích přichází jeho chvíle, doma se budou servírovat ryby, které ulovil. „Celá rodina má ráda ryby. Všichni si dají kapra, akorát já s manželkou raději candáta,“ popisoval slávistický kapitán Jaroslav Bednář v rozhovoru pro klubové stránky. A bude to on, kdo nachystá i rybí polévku.



„Přijedou rodiče a celá rodina bude pohromadě,“ popisuje útočník, jenž během Vánoc přijde na jiné myšlenky a bude se moct oprostit od ne příliš lichotivé situace, v níž uvízl jeho tým. V tabulce je přikovaný na posledním místě…

Během Vánoc se může odreagovat s rodinou. Což pochopitelně vítá. A těší se i na pohádky. „Sledujeme, co běží v televizi. Takže samozřejmě pohádky nebo nějaké vánoční filmy. Po rozbalování dárků si dáme kafíčko, k tomu bábovku od babičky a užíváme si rodinnou pohodu,“ svěřil se nejproduktivnější slávista.

Jeho tým měl dneska poslední trénink před Štědrým dnem a dorazili na něj i ti nejvěrnější fanoušci, kteří celému týmu popřáli hezké Vánoce.

26. prosince už slávisty čeká derby se Spartou. Bude to zápas, který má trápící se  tým nastartovat, bude to rovněž premiéra pro slovenského kouče Dušana Gregora, jenž na začátku reprezentační přestávky mužstvo převzal.

„Právě ty nejbližší zápasy ukážou, na co v sezoně budeme moct pomýšlet a kam se budeme ubírat,“ řekl k tomu i klubový majitel Vladimír Pitter. Pokud Slavia nejbližší náročný program zvládne, mohla by ještě toužebně pokukovat po play off. Pokud ne, už bude muset napnout všechny síly k tomu, aby se vůbec zachránila mezi elitou.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud