Květoslav Šimek
29. ledna 2016 • 20:50

JATKA. Z ledu na sál. Oceláři přišli proti Varům o čtyři hráče

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Draze a bolestivě vykoupené vítězství. Třinečtí Oceláři porazili Karlovy Vary 2:0, ovšem přišli o čtyři zraněné hráče. Postupně jim ze hry vypadli obránce Tomáš Linhart, útočník Ján Sýkora a obránci Vladimír Roth a Rostislav Klesla. Nejhůř je na tom podle prvních zpráv Sýkora, který hned musel na operaci s ramenem. Další odjeli na rentgen.



„Podrobnější informace zatím nemáme, všichni jeli do nemocnice,“ informoval asistent třineckého trenéra René Mucha. „Sýkora jel do nemocnice hned, další tři jeli na rentgen po zápase. Netušíme, co s nimi bude, ale snad to nebude nic vážného.“

Nejhůř dopadl slovenský rychlík Ján Sýkora. V přesilovce se vytáčel u hrazení, odehrál puk a obránce Marek Baránek jej tělem ostře dohrál. Sýkora padl na mantinel a hned bylo jasné, že je zle. Nezvedal se, okamžitě volali nosítka.

Strach v Třinci. Pro Sýkoru musela nosítka, skončil v límci
Video se připravuje ...

Baránek se Sýkorovi omlouval. Sudí jej vyloučili na pět minut plus do konce. Linhart (6. minuta) a Roth (48. minuta) se také zranili po soubojích u mantinelů. Klesla (51. minuta) dostal pukem do ruky po vyhraném vhazování Karlových Varů.

Oceláři tak dohrávali pouze na tři obránce, víc jich na soupisce neměli. Na beku v posledních minutách zaskočil útočník Tomáš Plíhal. „Kluci super blokovali, hrálo se do těla,“ říkal třinecký brankář Šimon Hrubec. „Tak to bohužel chodí. Snad se co nejrychleji dostanou zpátky a nebude rekonvalescence dlouhá.“

Železný muž Třince dohrál. Vyřadil ho hit od Tomečka
Video se připravuje ...

SESTŘIH: 41. kolo extraligy, HC Oceláři Třinec - HC Energie Karlovy Vary 2:0
Video se připravuje ...

Hodně bolestivý moment zažila v zápasu Třince a Karlových Varů slovenská posila Ocelářů Ján Sýkora
Hodně bolestivý moment zažila v zápasu Třince a Karlových Varů slovenská posila Ocelářů Ján Sýkora

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud