23. února 2017 • 12:41

Špatná zpráva pro Vítkovice. Tybor do základní části už nenastoupí

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V dohrávce 42. kola Tipsport extraligy nepřišli hokejisté Vítkovic se Zlínem (2:4) pouze o body. Po nárazu do hrazení se zranil útočník Radoslav Tybor. Z ledu jej odnášeli na nosítkách a podrobné vyšetření v nemocnici potvrdilo, že si minimálně do konce základní části nezahraje.



„Rado Tybor ve středu absolvoval lékařská vyšetření, která odhalila povahu a rozsah jeho zranění. Jedná se o závažnější zranění v dolní části těla – na noze, které si vyžádá delší rekonvalescenci, než jen pár dnů,“ informoval fyzioterapeut Filip Němec pro klubový web.

Pro Vítkovice je to ve finiši citelná ztráta. Slovenský útočník do týmu přišel v rozjeté sezoně, ve 30 zápasech nasbíral 20 bodů (10+10). S Ondřejem Romanem a Davidem Květoněm nastupoval v elitní formaci, dokázal se svou rychlostí a střelou prosadit.

Vítkovice - Zlín: Nešťastný náraz! Tybor opustil led na nosítkách
Video se připravuje ...

V dohrávce se Zlínem doplatil na nepříjemný a nezaviněný pád. Ve 47. minutě se Tybor hnal přes obránce Tomáše Žižku do útočného pásma, jenže mu podjela pravá brusle a nohama vpálil do mantinelu. Z ledu jej v bolestech odnášeli na nosítkách.

Zápas nedohráli ani další vítkovičtí útočníci Stanislav Balán a David Květoň. První dostal pukem do obličeje, druhý byl vyloučený za faul loktem na pět minut a do konce. Oba budou pro páteční duel s Libercem (17) připravení. „Balán byl jen potrhaný, je v pořádku,“ informoval asistent Pavel Trnka.

Vítkovice - Zlín: Trest do konce zápasu! David Květoň byl vyloučen po střetu s Ondráčkem
Video se připravuje ...

Zákrok Davida Květoně na Jiřího Ondráčka projednávala disciplinární komise, ale dál jej netrestala. Šéf komise Karel Holý na základě videozáznamu informoval, že zákrok na protihráče, který byl v držení kotouče, byl veden ramenem, a to nikoli ve vysoké nájezdové rychlosti a hráč se před ním neodrazil. Navíc byla primární síla úderu směřována na hrudník a nedošlo tak k přímému zásahu oblasti hlavy a krku.

Z V VP PP P Skóre B

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud